Gaining some rest...

Det var tydligen inte okej. Inte alls okej. Efter bara knappt en timma i skolan, fick jag återvända hem. Näsan rinner, halsen är krasslig, huvudet är tungt och jag känner mig smått snurrig. Inte på tal om att jag ser vidrig ut. Usch! Man skulle varit ute idag i det härliga vädret, istället sitter jag inne med mjukisbyxor, värsta tjocka stickade koftan under täcke med en rulle papper vid min sida som min allra bästa vän.

Jag vill bli frisk, frisk, frisk! Jebla förkylning! Saknar min bror. Snyft.


[Jag ser inte alls så där söt som på bilden just nu... och för övrigt är jag en människa]

//Teru - Själv, sjuk och snuvig


God Morgon!

Hej alla morgonpigga! Känner mig lite krasslig idag, men det ska nog ordna sig ska ni se! Skola om två timmar och jag har vaknat onaturligt tidigt för att vara jag. En lååång dag idag, skola mellan nio till halv fem. Dags att ladda med en rejäl frukost!

God Morgon!

//Teru

Past - PRESENT - Future

Jag tror att alla människor en gång har saknat någon riktigt riktigt mycket, så mycket att det gör ont. Man är nyfiken på vad den andra personen gör, hur människan mår. Man kan på något sätt inte sluta tänka på personen. Det kan vara början av en förälskelse eller så kan det också vara förlusten av någon man älskade mycket mycket djupt.

Man kan i vissa fall blir så kvävd av saknad att man inte står ut längre. Man undrar vad man kunde ha gjort, vad man borde ha gjort, vad man skulle ha gjort... För att sedan en dag inse att det kvittar. För alla coulda, shoulda, woulda garanterar inte att man skulle vara mer lycklig idag.

Man inser att det finns andra viktiga saker att fokusera på. Vägar som krävs att man ta sig fram på själv. I äventyrets gång finner man människor som stödjer en eller det motsatta. Och så finns det de som alltid funnits där med sitt speciella stöd. En inte alltid lättsam väg att ta sig fram på, men icke desto mindre lärorik.

Men under denna väg är jag tacksam att det finns dagar jag inte alls känner mig vilsen. Att jag är exakt där jag vill vara och gör det som jag har bestämt mig för att göra. Att det finns människor som älskar mig runt omkring mig med deras leenden och underbara humor. Jag är tacksam över att både har fått en sådan familj ur biologiskt perspektiv och de som känns lika äkta som om de lika gärna kunnat vara det. Det är då, just då när saknaden som man kännt så länge inte alls är så viktig. Så påtaglig som det en gång kännts. För när man tittar och verkligen ser, så uppmärksammar man att det alltid funnits någon där. Någon som har delat en del av sitt hjärta, tid, uppskattning och intresse för att verkligen bry sig.

Just dessa människor (ni vet vilka ni är) är de som får en att titta upp mot himmelen och förstå att det är en underbar och vacker dag! En värld full av magi och möjligheter - och det är just din för att greppa!//Teru - The sky is the limit, hence I will stop existing and start living!


MICHAEL vs BRITNEYTeru: Gillar du Britney?

Jenny: Ja, why?
Teru: Jag hittade ett klipp med michael och britney perfomance
Jenny: Ok, but i don't like MJ :P
Teru: [skickar över perfomance länken]
Jenny: Kollar på klippet nu
Teru: Mmmmmmm :D
Jenny: Han står och typ kråmar sig haha
Teru: Hahahahaha noo he is feeeeeling the music!
Jenny: Hahahahhaha dom är fan helt hysteriska när Brittan kommer ut ju
Teru: Hahahaha ja, jag tror hon var som populärast då
Jenny: ♥ Britney
Teru: ♥ Michael
Jenny: Ahahahahahha... Men klart hon sjunger inte så jevla bra live, har ingen kraft liksom
Teru: Jag tycker Michael hörs mycket bättre än Britney. Mm, fast hon går jävligt fint
Jenny: Hahahahahahaha
Teru: Jag vill kunna gå så
Jenny: Han tafsar på henne!!!!!
Teru: Hahahaha ja, men han gjorde så på en annan konsert med sin duettpartner, his way of holding hands i guess :P
Jenny: Hahahhahaha, holding hands blir tafs!
Teru: Hahahahahhaa
Jenny: Så står han o juckar bakom henne
Teru: Hahahhaa, men han dansar
Jenny: Hahahaha dansa, juckar, whats the difference
Teru: HAHAAHHAHA, man kan säga att han juckar med stil till skillnad från dudes jag sett ute när jag festar, katastrof! T_T
Jenny: HAHAHAHAHAHA... Jaha, så du hade godkännt killen om någon slisk kommit fram och dansat så som MJ gör? Juckat bakom di?
Teru: Nono, there is only one MJ
Jenny: Jaja, då hade du sagt, det var ett äckel som juckade mot mig på dansgolvet... då var det inte "ja men han dansar ju"
Teru: HAHAHAHAHAHAHA
Jenny: Dansar med stil ocksåååååå
Teru: HAHAHAHAHAHAHA

Jupp, se för er själva så kan ni bestämma om ni diggar Michael eller Britney mer! Hihihihi en jevlig rolig konversation däremot! ♥

http://www.youtube.com/watch?v=xu8jLSLJEnk&NR=1


//Teru - The way you make me feel~
The kindess of strangers!

Igår hade jag en amazing day! Det började med lite morgonpromenad för att hantera lite ärenden. Sen tog jag och Cälu en sushilunch. *Mums~* 
     Därefter hände något skoj! Där gick vi på väg hem till mig, när en ung man plötsligt frågade om jag ville ha tuggummi och räckte fram en silver extrapåse. Lite smått chockad som jag blev, tackade jag nej. Men riktigt gulligt när man tänker efter. ^^

Däremellan hann jag få håret toppat och färgat. Skönt att skaffa sig själv lite kvalitetstid.
     Sedan var det dags att dra sitt pick och pack hem till föräldrarna över helgen! Med en tung kasse i ena handen och en mindre tung i den andra samt en megapuckel på ryggen till ryggsäck, begav jag mig till tågstationen.
     En bit kvar till stationen med ohälsosamt hög volym musik strömmande in i trumhinnorna, känner jag att det är någon som går ikapp mig. Jag tittar åt sidan och ser två män, vars en höll på att prata med mig utan att jag hörde ett skvatt av det han sa. Så jag gav förmodligen ett artigt samt konstigt ansiktsuttryck till svars innan jag tog av mig hörlurarna. Men då hade han redan hunnit gestikulera mot min megapåse till bagage och tog den åt mig, när han förstod att jag äntligen fattade vad han menade. Det kom lite hastigt, men icke desto mindre jättesnääääällt! Han gjorde mig sällskap till stationen och jag tackade (fortfarande lite chockad) och vi skiljdes åt.

Väl hemma i min barndomsort väntade min kära kära bror på mig som redan tidigare ringt och sagt att han skulle hämta mig! Kvällen spenderades med god mat och mycket skratt tillsammans med familj! Jag har nog aldrig haft så roligt med min bror hiihihihi... ♥


On my way with the nice man. Mysig station va?

//Teru - loving the small generous gestures~


The Birthday of Michael Jackson~

Idag skulle det ha varit Michael Jacksons födelsedag. Födelsen av vår generations största legend! Så vad jag tänker göra, är att lyssna på hans musik hela dan och bänka mig framför tv3 kl 20.00 ikväll! Då ska de ska visa dokumentären Inside the Michael Jackson mansion: Never can say goodbye.

//Teru - Never can say goodbye ♥

T-shirts LOVE MichaelT-shirts inspirerade av Michael Jacksons musik! Kan det blir mycket bättre?

//Teru - säger godnatt (:


Dinner for two... ♥

Jag verkar lova mat till höger och vänster. Nästan så att jag vänstrar med folk genom min matlagning. Fast I like it! Matlagning eller vänstrandet undrar ni? Det får ni avgöra själva... ^^

Det var längesen jag la tid för att laga mat till någon. Jag har kännt så länge att det varit meningslöst. Men I really enjoyed it! I need to move on and make dinner for people that really cares. That really loves me, like I used to för länge längesen... (:

 

 

//Teru - Expressing my love through food~

Breakfast for two... ♥
Det här kallar jag kärlek! Varma fattiga riddare som jag tillagat själv. Yougurt och juice som jag tvingade mig upp för att köpa. Bara för att hålla ett löfte jag lättvindligt gav som jag också lika lättvindligt kunde slingrat mig ur. Men vad gör man inte för kärlek och frukost under morgonsolens tidiga strålar?

//Teru

Being Happy...


"I just picture myself being happy. I don't know how it's all going to work out, but I just imagine it working out. You've just got to make your plans and, once you've made them, you have to stop worrying." - Alexis Bledel

//Teru  -  (:


Holding Hands...♥

När jag var i McDonald's häromdan och tittade ut genom fönstret var det en pojke som tittade stilla på mig (eller min hamburgare - jag vet inte vilket...). Han var nog runt två år baserat på hans utseende och längd. Jag log mot honom som jag gör med alla barn och vinkade lite glatt. Han fortsatte att titta på mig, för att sedan till sist innan han gick vidare med sin familj vifta på handen för att be mig farväl. Mitt hjärta smälte och tänkte att barn måste vara världens mest underbara varelser.  

Det är då det slog mig! I främst västerländsk kultur är det artigt att hälsa genom ett handslag. Fast barn hälsar genom att vifta på handen, för dem är det nog inte begripligt varför man ska hälsa genom ett handslag. De förstår förmodligen inte heller det kulturella innebörden i det hela. För dem är det bara att någon vill hålla hand under en kortare stund. Det tycker jag är ett jättefint sätt att se på det! Att någon plötsligt skulle vilja hålla just min hand! Fattar ni hur Mäktigt!?!


//Teru - vill hålla hand... ♥

Hemmaspa ♥

Efter en lång härlig helg med syster min, avslutade jag helgen med lite quality time with myself. Det var dags för en lång ljuvlig varm dusch. Ansiktsskrubb med mango och papaya. Hårinpackning. Lerig ansiktsmask som rengör och mjuknar upp ansiktet, för att sedan avsluta med kokosbodybutter. Hela jag doftade som en dröm~ //Teru - att dofta gott är underskattat...

Dagens Middag! [2009-08-23]


Idag blev det något enkelt men gott som syster min gjorde till mig innan hon for hem. Det blev varma mackor bestående av tonfiskröra! Aldrig ätit det förut, fast det var förvånandsvärt gott! Reckomenderas varmt~

//Teru - Loving food (:

Fattiga Riddare~


Jag var mätt och belåten med dagens middag, men det ska ju inte hindra mig att ta en late night snack! Så sugen på Fattiga riddare som jag var, bestämde jag mig för att göra några. Yummy~

//Teru

Dagens Middag! [2009-08-20]


Idag lagade mamma en av mina favoriträtter, nämligen detta! Jag kan förvisso laga det själv, men har inte gjort det på länge. Det är egentligen en form av tomatsoppa lagad på fläskben och andra tillbehör. Soppan i sig smakar inte jättemycket, utan behöver speciella tillbehör som gör hela rätten! Man äter det med risnudlar och diverse sallat. Den är som godast om man tillsätter lite citron och peppar som ger en liten syrlig och kryddig smak som tilltalar aptiten ännu mer! Passar utmärkt som frukost som någon en gång sa till mig, då aptiten ibland inte alls är som högst. Men idag så åt jag upp denna stora portion på bara ynka nio minuter! Jag var mycket mätt och belåten!

//TeruTeruBozu

Osynlig...

Nu med skolstart runt hörnet och hösten på väg tänker jag tillbaka på gamla skoltider. Förutom roliga lektioner och mindre roliga lektioner som spenderades dag in och dag ut, handlade det mycket om vänskap och självklart om den osagda förälskelsen.

Har inte alla någon gång varit kär i någon som man kände att man absolut inte vågade bekänna till? Att man kände sig inte bra nog och att den andra förmodligen inte heller visste att man ens existerade. Säkert mycket tragiskt och frustrerande under den perioden, men rätt gulligt när man tänker tillbaka. Så här kommer en låt dedikerat till er som känner sig allt annat än synliga. Listen and enjoy~

//Teru - If hearts were unbreakable...

MJ Postcards ♥


De har kommit! Mina Michael Jackson postcards från cdon! I really love! Ska ta hem dem till min lägenhet och glo på dem samtidigt som jag har hans låtar på högsta volym! Att han kan ha varit så vacker en gång i tiden...

//Teru - P.Y.T

Teru känner sig elak...

Det är inget positivt tecken att man vill sluta jobbet innan man ens ha hunnit komma dit va? Nej, jag trodde inte det heller. Jag ska till min sista dag på jobbet för denna sommaren och jag börjar om exakt sju timmar i skrivande stund. Känner mig lite småelak, eller rättare sagt mycket elak. Med tanke på hur mycket hon jag arbetar för, ser framemot mina besök. Det känns skönt att bli omtyckt och saknad. Fast ja, jag har fortfarande ingen lust att gå och jobba.

//Teru - känner sig som en dum person

Berriunderwear~Jag vill ha en sådan! Den med strawberries! Finns att köpa på www.roligaprylar.se !!

//Teru

Jag och min mus
Jag använder egentligen inte datormus så ofta. Men denna härliga diggar jag! Julklapp från min kära bror. Den skiftar sådär magiskt. Kan inte sluta glo på den. Ville bara visa er. Jag är en lättroad människa.

//Teru - likes things that shimmers~

You make me feel like home ♥

Jag har passat på att träffa gamla vänner nu när jag har varit hemma hos föräldrarna. Människor som jag vuxit upp med, som jag har lyckats hålla kontakten med trots distansen. Det är härligt att kunna återuppta kontakten och vara exakt den som man alltid varit. Att ha möjligheten att umgås med lika härliga människor som man alltid har minns dem såsom. Komma ut och bara prata om det som man har på hjärtat, dela glädjeämnen och gamla gemensamma minnen. 

Då och då blir jag förundrad att det finns människor som bara förstår. Ibland utan att ens behöva säga ett ord. Kanske är det inte så att de "bara" förstår, utan det är resultatet av år av umgänge. Men det i sig är något magiskt, att man kan ha stått ut med varandra i alla dessa år! Och trots uppbrotten emellan, hittar man tillbaka till varandra.

Idag var det fika med Magnus och i fredags passade jag på att ta en trip tillbaka till min gymnasieskola med Cindy. Riktigt nostalgiskt och bilder från gymnasietiden bara sköljde tillbaka. Vi mindes exakt var vi brukade sitta och samtal om härliga tider...


Mysig matsal vi hade va? Vi brukade sitta vid fönstren... ^^


En underbar utsikt! Eller så var det sällskapet som gjorde det så vackert!

Kanske är uttrycket sant? Lika barn leka bäst?

//Teru

The walls are dancing...

Jag har mått kasst i över en vecka nu. Kännt mig snurrig och ibland svimfärdig sen fredagsnatt (Inte den fredagen som varit, utan den dessförinnan). Huvudvärken har hållt i sig och jag känner mig yr efter en kortare stund framför datorn. Tillsammans med det har jag haft en ångestblandad stress. Jag kan bli helt uppjagad om jag sysslar med för mycket saker samtidigt framför datorn. De konversationer jag för via msn samtidigt, blir helt plötsligt ett väldigt stressigt moment. Lugnande musik kan bli orolig musik. Lågt musikvolym kan plötsligt bli alldeles för högt.

Sömnen verkar inte tillräcklig och jag har gett upp alla vettiga samtal med någon. Inte för att de är jobbiga, utan jag känner att jag är ingen rolig att prata med i denna stund. Huvudet känns skakat som en magic 8 ball och snoret är effekten av allt skakande. Min nacke verkar inte kunna hålla upp mitt huvud och jag ligger ned den största delen av dan.

Jag är förvånad att jag inte fått något raseriutbrott på någon ännu, kanske alltför trötter? Vill så gärna lägga mig ned och se en härlig film utan att behöva pausa för vila. Jag ska nog vila nu, såsom jag har gjort mer än hälften av dagen. Ska bli nedbäddad av syster min nu som lovat att läsa saga idag. Det ska tydligen bli The wild things! Jag älskar min syster! <3Tack för idag och ta väl hand om hälsan nu när höstkylan är på väg!

//Teru

Whisper of the Heart


Whisper of the Heart är en underbar animerad film gjord av den legendariska tecknaren Hayao Miyazaki (som bl.a. skapat Oscarvinnaren Spirited Away, Laputa, Valley of the Wind m.fl.). Den har inte en sådan stark synlig röd tråd genom filmen, som de tidigare Miyazakifilmer jag har sett. Men den har fortfarande de egenskaperna som väcker din nyfikenhet och förmedlar budskapet mer subtilt, dock märkbar.

Filmen kretsar runt en högstadieflicka vid namn Shizuku som bor i utkanten av Tokyo. Flickan är väldigt förtjust i böcker och biblioteket är en av hennes favoritställen. Där finner hon att av någon anledning att det finns en person vid namn Seiji som alltid lyckas låna de böcker hon väljer att läsa innan henne via bibliotekskvittona. Detta skapar en nyfikenhet då han återkommer gång på gång och man få följa hennes sökande efter honom.


Förutom sökandet efter Seiji känner man sig lite vilsen ibland och vet inte riktigt var berättelsen bär emot. Fast det gav ingen förvirrande känsla, utan man får ta del utav de härligt tecknade landskapen och människor som finns i hennes vardag samt de hon får lära känna på vägen.

En magisk film baserat på vardagens alla prövningar. Hur det är att sakna motivation och känna sig vilsen när förändringar är ständiga i din omgivning. Ungas vänskap och skolans orubbliga kultur finns med i bakgrunden. Där finns det inslag av den första kärleken, utan att det blir alltför smörigt. Drömmar, mål, nyfikenhet och om att våga satsa på sina egna prövningar och att hitta sig själv sammanfattar filmen rätt bra.


Hayao Miyazaki lyckas alltid med sina filmer att få en att flyga in och bo i hans fantastiska värld! En riktigt feel good film! Reckomenderas starkt!

//Teru -  ♫♪I must learn to put my lonliness away and protect myself and I'll learn to be strong... ♪

Coralineeeee


Coraline, en 3D-animerad film som jag valde att se med min syster. Mycket väl gjord. Ruggigt äckligt skrämmande som gav mig kalla kårar from time to time. Och nu är jag lite rädd för knappar. Se den!

//Teru

Anime Eyes O.O

Stora ögon är nog alla asiaters dröm. Och här ska ni få se hur man få till de stora härliga anime ögonen! Simply Hilarious~


Älskar minen hon gör i andra hälften av videon. Så himla klockren! Rätt ironiskt att det finns människor som gör det medvetet i vardagen med...

//Teru - thanks Cälu for the video tip! ^^

Off and Away~

Så nu är det bestämt! Jag ska iväg! Jag är faktiskt lite nervös, men förväntansfull på samma gång. Som tur har jag en person vid min sida som ger mig mod. Hehehe, ni kanske undra vart jag ska? Jag ska inte långt, bara till grannorten egentligen. Det jag är nervös över är att jag ska köra dit! Jag har inte kört på åtta månader tror jag (kanske mer), om jag inte minns fel. Så nu sitter jag här på jobbet och ska snart ta med min vårdtagare på lite vardagsäventyr - Wish me luck!


//Teru - isn't the best driver really...

I ♥ Sissel ~I am totally enchanted!
Det känns som ödet! Efter att flera flera år har passerat återförenas vi. Att jag har kunnat snubbla över det flertal gånger utan att ens märka, men till sist ha kunna finna det! Just nu känns det som jag går i rosa moln! Jag känner mig så inspirerad och hoppas att det verkligen håller!

Det jag pratar om är en musikant som jag redan älskade som fyra åring om inte tidigare! Jag har sedan under tonåren kommit över hennes musik, utan att veta att det är samma person! Men nu, när jag sökte upp henne på nätet fann jag att det var hon som jag alltid har älskat! Känns som ödet har låtit mig hitta henne i min vilsna stund!

Lite lyrik från en av hennes låtar (Better off alone) som jag lovar att jag kommer lyssna sönder!

Girl don’t be sad
You know what you’re missing
No reason to feel bad
He don’t mean much with his kisses
You’re gonna make it through
You have always been surviving
I’ve got faith in you
And I know you’ll get it going

But you can’t go back
To what it never was
To repossess, what you never owned
But you can’t go back
To what it never was
This is that time, this is that time
When you’re better off alone
//Teru - feels inspired and are looking foward to the future, cause she can't go back!

Den lilla sjöjungfrun~


Idag så kände jag mig för att titta på min barndomsfavorit "Den lilla sjöjungfrun". Eller jag har velat det ett tag egentligen, fast inte gjort det av någon anledning.
     Jag såg den dagligen hos min dagmamma när jag var liten. Ett av de tidigaste minnen jag har var faktiskt när hon en dag hämtade en kassettfilm ur sin postlåda och sa något som jag idag inte längre minns (eller som jag faktiskt då kanske inte ens fattade), samtidigt som hon log ett av sina varma leenden. Och det visade sig bli min allra första favoritfilm - Den lilla sjöjungfrun! Det lilla roliga är ändå att jag hann somna innan jag såg slutet varje gång.

Så idag var det en nostalgitrip tillbaka till min barndom. Kvalitetet var inte lika bra som dagens filmer, med tanke på att det är vhs. Men filmen var lika underbar som den var då, om inte bättre! Den var lika spännande! Lika vacker! Lika förtrollande!

Ariel är så vacker, så snäll och har en sådan underbar röst! Jag ville nog bli som hon när jag var liten, förutom fiskdelen då. (Men nu när jag tittar mig i spegeln, så är jag faktiskt så smal, har en sådan återkommande ostyrigt härlig lugg och har färgat mitt långa hår rött - inte så rött men ändå... hrmm något undermedvetet?!)
     Min syster frågade ifall Prins Erik i filmen är min drömprins. När jag tittade på den nu, så är han faktiskt en väldigt go kille. Vackra drag, härlig personlighet och älskar likadan hund som jag vill ha! Med flera goda kvaliteter... 

Filmen blev extra spännande vid slutet, då jag verkligen inte kom ihåg hur Ursula sjöhäxan dog! Jag satt där med mitt täcke och undrade verkligen hur den skulle sluta! (Kan bero på alla de gånger jag somnade som liten!) Riktigt spännande! Speciellt roligt när man får flera just-det-så-var-det-moments under filmens gång!

Jag blev väldigt glad efter att jag sett den, imorgon kanske det blir en annan Disneyfilm! Syrran läste precis en saga och jag har blivit lovad en till innan läggdags! Jag älskar att vara hemma! Då får jag vara den lilla, lilla Teru som jag alltid vill vara!

Bjuder på ett klipp här! Sjöng den med min egna speciella brytning när jag var liten, min dåvarande favvo låt ofcourse! Håller än idag!//Teru - a little mermaid fan som funderar starkt att döpa sin framtida dotter till Ariel (:

What do you want...?


Which way to go?

What do you want? En enkel fråga att ställa, men så himla svår att besvara. Jag har undrat i flera dagar, eller rättare sagt periodvis undrat vad jag vill? Men jag vet faktiskt inte riktigt var jag ska börja. Det verkar lättare att säga vad jag inte vill. Men vad är mina egna intressen och vart är jag på väg? Min utbildning är snart klar, should I stay or just leave?
 
Det känns så lätt att acceptera vad andra vill, men att själv veta är svårt. Det känns som jag sätter onödig press på mig själv. På någon del av vägen verkar jag har förlorat mig själv, att det på något sätt känns som om det inte längre duger att vara just mig själv.

Så nu är det dags att hitta tillbaka till mig själv. Vad vill jag? Vad tycker jag om? Vad gör mig lycklig? Vilken väg är min egen väg?

Min tjugoårskris verkar ha kommit lite sent. Men jag får nog se varje kris som en möjlighet att utvecklas. Jag är tacksam för all råd och tid mina vänner och familj har givit mig alla gånger jag krisar! Speciellt när det händer i de mest konstiga tider på dygnet...

I will stay strong and keep the spirit up!

//TeruTeruBozu

Insufficient Love

Denna är förmodligen min favoritlåt av Raymond Lam. Den har hållt i sig i cirka ett år nu, lika bra varje gång! Jag fick lust att lyssna på den och snubblade över denna version av videon jag aldrig sett tidigare. Jag diggar den grymt! Förutom att den visar Raymond är det också att det har min trademark ParaPara! Mycket mycket vackert! Annars nice, med regn och allt! Fast tjejen ser konstigt nog very VERY EVIL ut! Vet inte anledning till detta, men...

Watch - Listen - Simply Enjoy!

(Ni som inte kan kantonesiska och är intresserad om vad killen sjunger om, finner översättningen längre ned - cred går till http://www.raymondlam.org/).
Hiding within my vision, always lingering beside, can guess love is not present
After happily playing and laughing, and be able to totally retreat; as long as you are happy it’s enough.

This kind of feeling is too loving and warm; to speak a thousand phrases would be insufficient.
What if you were to hear it and afterwards leave
This kind of love is too rare, doesn’t need to completely possess
Giving approval, give (my) blessing wholeheartedly, then let go.

Let go, let go of everything, both will have greater freedom
Let go; in fact it’s not because I do not love enough
Let go, let go of everything without reserve, will still have a good friend
It’s already, already enough.

From a distance, in the background of “universal silence”, just observing is enough.

This kind of feeling is too loving and warm; to speak a thousand phrases would be insufficient.
Even though there was an instant, on impulse where I wanted to hold your hand
This kind of love is too rare, doesn’t need to completely possess
Even with heaviness of heart, (it’s best) to let go.

Let go, let go of everything, both will have greater freedom
Let go; in fact it’s not because I do not love enough
Let go, let go of everything without reserve, will still have a good friend
It’s already, already enough.

Let go, my memories (of you) cannot find an ending
Let go ! Wish you will have happiness and everything.
Maybe, love is very deep, but I have already seen it through
Can only possess when (you) let go.//Teru - Wishing you will have happiness and everything...

Rivertrip under the sun~En härlig sommardag som det har varit idag, borde inte spenderas med någon mindre än någon som du tycker väldigt väldigt mycket om! Och det är just det jag har gjort idag. Under solens gassande strålar begav jag och Anna oss ut för en tur i floden. Detta var vår virgin tour inom trampbåtsarenan och de första tjugo minutrarna upp till en halvtimme, spenderades med att sicksacka oss fram mot vår okända destination. Vår navigationsådra är inget att tala om, efter denna färd är jag faktiskt förvånad över att vi båda har körkort hahaha... (observera att vi va väldigt osäkra ifall vi skulle komma förbi bron utan att krocka trots de stora avstånden, så bra var vi på att styra!)

Under färdens gång åts det goda mackor, frukter samt prat om allting mellan himmel och jord. Väldigt avslappnande och romantiskt. När det trampats klart var det dags att varva ned med att ligga på gräset och slappna av till solens strålar som sipprade mellan trädkronans gröna blad. Jag har alltid älskat det, men aldrig fått tillfälle att göra det. I really love!


Därefter var det dags för hemfärd. Med det härliga vädret på vår sida promenerade vi sträckan hem och tog varsin powernap (Min varade i cirka tre timmar).
  


Väl uppe var det dags för mat och vi ordnade tacos som vi mumsade i oss.
A really good day indeed~


//Teru - Enjoys the nice simple things

Kräftskiva~


Idag var det dags för min länge planerade kräftskiva! Det blev mycket lyckat med mat, vin, härligt sällskap och mer mat! Längesen det var så här mysigt! Saknade dock två av mina tjejer, men det blir fler tillfällen! Denna var nog den mest stämningsfulla kräftskiva jag har varit med om, med mycket pynt och tillbehör. Riktigt stolt över mig själv kan jag säga.

Kvällen avslutades med utekväll bestående av mingel och drinkar. Har inte druckit så mycket på länge. Fast är otroligt nog, mer nykter än förväntat. Jag skriver j*vligt bra just nu i alkoholpåverkad tillstånd måste jag säga. En lyckad dag, en mycket lyckad dag! (Där lät jag faktiskt som en berusad person dock!)

Nu till fler bilder för att dölja min möjligtvis stegrande alkoholpåverkning...

     

1. Min lägenhetsdörr välkomnar gästerna!
2. Min alldeles egen måne!
3. Min finfina dukning.
4. Dukning ur ett barnsperspektiv.

//Teru

Giant Kid...


Ibland vill jag vara ett barn igen. Där det inte fanns så många måsten, konsekvenser eller problem. Då allting nytt var så himla underbart och häftigt! Det behövdes inget mål man skulle uppnå, utan bara glädjestunder av lek och mat. Genuin lycka. Det är inte mycket av den varan nu som när man var barn.

Springa tills bena snart åker av. Äta all glass som man bara orkar! Sjunga asdåligt, men ändå får cred för att man var så himla söt! Måla tusen och åter tusen teckningar till allt och alla. Bygga sandslott och sandkakor...

När jag tänker tillbaka på min barndom är det ett enda stort leende. Blir så himla glad och tacksam! Men sen så blir jag ledsen när jag tänker på de som inte har haft det så bra... :(

Suck~ Jag saknar mina solstrålar! In all shape and sizes, they're wonderful!

//Teru - wants to be a kid once again~

Ps. Enligt Jonas så märks det att jag vill vara ett barn igen. Jag har den energin som kännetecknar barn tydligen! Yeah! Håller ni med? Håller ni med? ^_____^ Ds.

Donuts


Jag är sugen på donuts. Jag har varit sugen på det tre nätter i rad nu. Men jag glömmer alltid att köpa det om dagarna.
Suget är som bortblåst om dagen och återvänder som en mardröm om nätterna. De snackar om donuts på spin city nu. Shit! Jag vill verkligen ha en! Arrggghh Donuuuuts... *Droooool*

Observera att jag gillar inte donuts annars. Jag har aldrig gillat donuts... skumt. 

//Teru  

CHEAP & EASY

Jag tittar på en Hong Kong serie just nu. Och de är kända för att ge konstiga namn på karaktärer för att få dem att låta mer inne och häftiga. Bland årens lopp har det hunnits med både det ena och det andra. Såsom Apple, Lemon, Yuki osv osv...

Apple och Lemon var nog när det ansågs vara viktigt med att ha ett engelskt namn (och förmodligen kunskapen om frukternas namn samtidigt).
     Sedan kom den japanska vågen ut över asien och alla skulle helt plötsligt heta Yuki eller Mika. Därefter slog den koreanska såpavågen över Hong Kong. Där innebar det att man helt plötsligt ska säga heeeela karaktärens namn hela j*vla tiden! Att de koreanska såporna gör det är en sak, men att de ska ta efter på sina egna serier med? Tänk er en serie på tjugo avsnitt där alla envisades med att kalla dig för Johanna Eriksson oavsett hur nära de stod dig? Som om de ville skälla på dig och ville försäkra att du fattade att det var just DIG de menade! (Japp, enligt studier har människor tendens att uttala hela ens namn när det handlar om tillsägelser). Jag kan förstå att man säger hela namnet om det är ur respektsynvinkel från kulturens arv, men det har det aldrig varit tidigare. (Obs också att det är enbart EN som det uttalas hela namnet på - de övriga heter fortfarande Apple, Orange osv...

Fast det namnet jag hörde idag toppar nog allt! Vilken vettig person skulle seriöst namnge sin karaktär för EASY? Det skulle låta dumt på både tjej och kille och i detta fall var det en tjej. Jag föreställer mig en situation liknande så här:

Person 1 med en helt vanlig namn: Hello! What's your name?
Person som fått "Easy" som namn: Hi! I'm EASY!

Så himla korkat! Det hela skulle vara ännu roligare om de kom upp med en karaktär som heter CHEAP. Så kunde de tillsammans heta CHEAP & EASY!


This is a lemon, an apple and an orange - just so you know... :)

//Teru - kommer tänka sig noga för om hon ska namnge sina barn...

It's over...

Undrar om det är så med allt? Att det man en gång tyckte om, efter många år inte alls är så härligt som man minns det? Är det för att händelsen, människan eller tingen en gång fångade just den stundande lyckan och det i sig kommer aldrig tillbaka? Eller kanske är det så att man bara har växt ifrån det?

Jag tittade på en film igår som jag minns att jag älskade väldigt väldigt mycket för några år sen. Men nu när jag såg den igen, så var den inte alls så bra som jag mindes det. Jag blev lite ledsen där faktiskt. Att något som har betytt mycket, helt plötsligt inte längre gör det. Ingen nostalgi, inga känslorus, ingenting. Det var nästan som en tidigare del utav mig - utan att jag visste det - hade dött under tystnad.

Efter varje andetag man tar in och andas ut är man inte längre den man var tidigare. Kanske har det varit så, utan att jag själv insett det? Människas minne kan spela en ett spratt. Det kan försköna och göra allt mer underbart än vad det egentligen var. Kanske det är därför man hellre lever i det förflytna och säger saker såsom "När jag var ung..."

Hrmm, men jag ska nog inte ha sådana tankar än på länge om någonsin...

//Teru - you know that its over when the burning and yearning inside your heart ain't there anymore

Homesick~


Homesick. Jag vill återvända till riktig frisk luft, varm god mat, lugn och härligt sällskap. Jag blir deprimerad av att bo här. Ännu mer deppig blir jag, när jag inser att jag har minst ett halvår kvar här. Kanske borde ta mitt pick och pack och fara därefter? Jag är både stressad och rastlös just nu.

Jag ler mindre här. Jag äter mindre här. Jag sjunger mindre här. Jag bidrar mindre här. Varför är jag fortfarande här?

Frihet är kanske bara ett finare ord för att vara fången i sin egen ensamhet?

//Teru - wanting home after only 4 days~

Smickrande kommentarer med lite stalkande action...

Idag har varit en härlig dag. Värme för en gångs skull och människor i allmänhet verkar har varit extra snälla. När jag tog en fika med Cälu idag, så hände det något skoj. Jag skulle fika och hon äta. Där satt jag mittemot henne när hennes mat kom. Men istället för att stirra in i hennes ögon vände servitören huvudet mot mig och gav mig ett av sina - förmodligen - bästa leenden och sa smaklig måltid! Till mig? Smickrande log jag lite tafatt och sa tyst "Tack". Undrar om Cälu kände sig dissad där...? :P

På samma ställe satt vi en längre stund. Där träffade jag på en person jag inte kände personligen. Men hennes ansikte var så bekant! Och det slog mig med lite eftertanke att jag följer hennes blogg då och då! Utan att ha vetat det, så bor vi tydligen i samma stad. Jag kände mig lite som en skyldig liten stalker där... Saken blev inte till det bättre när jag sedan stötte ihop med henne på Willys hahahahha...

Denna härliga hittills halva dan avslutades med att kassörskan på Willys gav mig en komplimang för mitt hår. En mycket mycket trevlig dag måste jag säga!

//Teru - lite självgo~ 

Spajder & Batman meets Harry Potter~

I torsdags var det fullt med aktiviteter! Den började med sushi tillsammans med Batman och Superwoman. Tre superhjältar tillsammans är inte lätt att hitta vet ni! (Jo, jag kan räkna Batman + Superwoman + Mig (SPIDERMAN) = TRE!) Helt okej var det och vi blev riktigt mätta. Måste vara mätta när man ska ut och rädda världen liksom!

Vidare tog vi oss igenom staden för att rädda den. Och det gjorde vi genom - det bästa sätt möjiga - att slänga pengar runt oss. I finanskrisens tider är det VIKTIGT att konsumera *HOST HOST...*

Efter flera timmars av rännande i stan, fikaställe och gallerior var det dags för the big event of the day! Nämligen Harry Potter och halvblodsprinsen! Så jag har väntat på den filmen! Superwoman lämnade oss precis innan och jag och Batman begav oss för att se vår kollega Potter in action! Så himla bra! Glädje, sorg och spänning! Den kändes mer vuxet än de tidigare filmerna, mera känslor som virvlade bland karaktärerna och förluster som är oundvikliga som det verkliga livet. Underbar är ett bra ord att sammanfatta filmen! Fast en parentes till de som inte läst böckerna - Gör det!

Väl hemma så var det inte sovdags än. Vi superhjältar är ofcourse också nattmänniskor eftersom vi måste hålla nätterna fria från brott i vanliga fall! Så självklart var det dags för lite spel! (Fråga mig inte vad det finns för koppling där, ni skulle ändå inte förstå...hrmm hrmm) "Jenga" så vi vet vad vi ska göra när riktiga byggnader faller...


Och "Finns (Fisk)  i sjön" för att jag gillar fiska... säger vi. (Han snodde alla mina kungafiskar efter denna bild!)

Därefter blir det avrundning med mat och snack tills morgonen kom, och natten var säkrad av oss! En mycket lyckad dag/natt måste jag säga!

//Teru


RSS 2.0