Svårigheter på vägen...

Om åttioprocent av tiden är jobbig så gör det faktiskt ingenting när man märker att det man gör uppskattas. Ibland blir man frustrerad, sårad och trött. Men om man backar ett steg och tänker på hur den andre har det, så värdesätter man de få tillfällen personen är helt underbar. Minnena av komplimanger människan så generöst gett, trots att personen måste ha mått dåligt.

//Teru - Tänker på personens leende ansikte och ler för sig själv.

Puss ♥

Luften känns kvavt var det första jag tänkte när jag anlände. Jag har nu lämnat landsbygden för att komma tillbaka till min lägenhet i stan. Jag kan ärligt säga att jag efter att bara ha tillbringat en halv dag här redan saknar min familj något enormt! Och luften är det ingenting att prata om! Min uppväxtorts air is like watar!

Innan jag begav mig av gav jag min mamma en puss. Hon brukade aldrig gilla pussar när jag bodde hemma. Men idag log hon och rodnade lite. Min underbara Momie! ^________^
     Detsamma var det med pappa, fast han har alltid gillat pussar! Varför ger jag inte pussar oftare nu när jag tänker efter? Men de kanske inte vore detsamma om jag slängde de kors och tvärs...

To smile often and give those you love kisses! Det ska jag komma ihåg! ^^

//Teru - ♥

Kräft & Räkfest!
Ikväll festade vi till det hemma med både räkor och kräftor! Första kräftorna för i år! Så gott och mysigt! Såsom de gamla tiderna! Saknade kära bror dock. :(

Men gott var det allt! Jag saknar redan familjen, trots att jag inte åker förrän imorgon. Får komma tillbaka snabbt! ^^

Det är sådana enkla, vardagliga saker som jag värdesätter allra mest! Jag fick lyckan och en extra chans att njuta av det, så jag får inte låta det tas för givet. Hoppas ni också njuter av de små sakerna ni gör med vänner och familj!

//Teru - Remember to love those who really matters~

Tickle~

MOOOOOOOOOOSATTACK!!!! Löd det när jag efter en kämpig tio timmarspass försökte ta en powernap. Nej, istället blev jag mosad av en underbar underbar sötnos! Förutom det var sötnosen en sådan som fattar att jag är kittlig och vägrade att sluta! 
     Jag har under ett tag velat ha vattenballongkrig, men jag har helt glömt hur kul det var att kittlas! Jag får väl göra det medan jag väntar på min waterballoonfight! 

//Teru - tickle tickle~

Dagens Middag! [2009-07-26]

Min mammas Degknyten och Sparrissoppa! Så himla gott!

//Teru

Game with Teru~

Rules:
1. Answer the questions on your blog
2. Take away one question you don't like and add a new one
3. Tag 5 other people


1. Which perfume do you use?

Lite olika. Favorit är Alyssa Ashley Vanilla. Doftar - enligt vissa stinker den - vanilj.


2. Song of the day?

ABC - Jackson 5!


3. What's for dinner today?

Mammas goda mat!


4. Today's highlight?

Få sluta jobbet.


5. What whould you really like to learn?

Dansa som Michael Jackson! xDDDDDD[Michael Jackson in action! Jag missar inte en enda chans att sätta in hans bild på min blogg!]

6. What was the last thing you bought?

En Daimglass till mig och en Geishaglass till Anna (:


7. What's your most important goal at the moment? 

Att leva lycklig, skratta och göra det bästa utav dagen - varje dag!


10. What's the colour of your eyes?

Mörkbruna. (Varför är människor så himla intresserad av ens ögonfärg i dessa frågestunder egentligen?)


11. If you could change something with yourself, what would that be?

Inte ta åt mig utav onödiga kommentarer, dömanden och skitsnack. Lägga fokus på positiva grejer istället.


12. If you could be anywhere in the world for the next hours, where would that be?

Jag är glad där jag är. (:


13. What do you find important with your friends?

Mycket! Att de låter mig vara den jag är. Att personerna går att lita på och ställer upp. Samtidigt är det viktigt för mig att de ska våga vara sig själva, båda i bättre och sämre stunder. Att kunna dela glädje som sorg är viktigt för mig - both ways! Allt handlar om give and take helt enkelt.


14. Who would you like to meet sometime?

Någon härlig härlig person som jag bara kommer att älska!


15. What's your dreamjob?

Hmmm... jag vet inte riktigt. Modell har jag velat bli förr pga kläderna, men det resterande av yrket är väl inte så roligt med bl.a. allt svältande. Tycker inte direkt att jag make a change to the world med att stå där och ser allmänt uttråkad ut. Något som bidrar till andra människors välbefinnande antar jag, annars skulle jag inte ha valt förskoleyrket direkt. Det hjälper både andra och skänker mig själv glädje dagligen!


16. What's your favourite piece in your wardrobe?

Mina svarta shorts. Passar till nästan allt. Basic och nödvändigt. (Kanske inte lika nödvändigt som trosor dock...hmm)


17. Do you have any favourite models?

No, not really.


18. 3 things that make you smile?

Mina riktigt bra vänner, barn i allmänhet och en positiv tanke/händelse som bara ploppar upp i skallen.


19. What's your favourite song at the moment?

Michael Jackson - Man in the mirror (Kraftfull melodi med djup meningsfull text! Inte all musik handlar om kärlek som tur är...)


20. What's your favourite tv-series?

Two and a half men (:[Charlie, Jake & Alan - Så himla roliga! ^^]

21. What are you wearing at the moment?

Smått genomskinlig, randig orange/gul/vit nattlinne med röda inslag. (Den är fin jag lovar!)


22. What's your favourite sweets?

Många sorters utav choklad (de utan likör), Pez, Tic Tac, sura band... osv ^^


23. Who's your role model in life?

Min bror! Han får mig att försöka att inte klaga för mycket och göra det själv. Inte vara rädd för konflikter och våga säga nej! Ställa upp när det behövs och när personen förtjänar det. Håller det man lovat och gör sedan det till hundra!


24. What is the last film you saw?

Natt på museet 2 - Alla som har humor borde se den![Natt på museet 2 - Ben Stiller med Herr Napoleon!]

25. What is your favourite quote at the moment? (Min tillagda fråga)

"If you enter this world knowing you are loved and you leave this world the same, then everything that happens in between can be dealt with." - Michael Jackson.

Jag utmanar följande! Jenny Hsu & Jonas & Iris & Jenny Yeung & Du som läser det här! ^____^

Have fun!

//Teru - checking out and saying G'Morn!


Besattheter


Jag har mina faser, eller snarare periodvisa besattheter. Det roliga är att min vän Cälu har nog sett dem alla. Och just nu är det "Michael-Jackson-besatthet" som gäller. Jag söker upp fakta om personen det gäller. Just nu kan jag t o m tänka mig köpa mig en stor tavla med honom och hänga hemma, i min framtida större lägenhet.
     Denna fas kommer förmodligen hålla mycket längre än de tidigare, eftersom mannen har kommit med så mycket på sina korta år på 50. Alltså behövs det egentligen inte ens nämnas att det kommer att ta mig ett tag för att plöja igenom allt. Med glädje dock, missförstå mig inte.

Det som är bra med mina sådana faser är att jag är så som en nykär. Positiv energi alstras! Jag inspireras! Jag tar bara in det som är eller var bra med den jag just då är besatt av. Än idag kommer jag faktiskt ihåg de positiva saker som mina tidigare besattheter sagt! (Inte allt då - jag har trots allt andra besattheter att jaga och ett liv... *Host Host*).

Det senaste smarta ting relaterat till min nuvarande fas (Michael Jackson) var från filmen baserat på hans och hans familjs liv och det lyder såsom följande:

"Everybody has their hindrance that they need to overcome. There are gonna be lots of times in your life when you gonna be hurt, sad - and lonely. But you just have to remember that it is a test." - Katherine Jacksson

Härliga grejer det här! Besattheter är helt okej enligt min mening, när den inte skadar andra eller en själv! Har du någon besatthet? ^^

//Teru - (:

Sömnens betydelser för mig

Efter att min vän Cälu "nästan" ville fråga mig om jag lever för att sova över msn, när hon har läst mitt tidigare inlägg kan jag nog påstå att jag nästan gör det. För när jag tänker efter:

- När jag har blivit mycket glad och gjort massa kul, blir jag ibland utmattad efteråt och vill sova.
- När jag har ätit mig full av mat, så kan jag inte heller riktigt hålla mig vaken och behöver sova.
- När jag känner mig ledsen och vill glömma allt, försöker jag mitt bästa för att sova.
- När det är brist på annan aktivitet så väljer jag att sova.
- När det handlar om val mellan mat och sömn, har jag många gånger valt sömn.
- När det är dags att vakna, vill jag bara sova ännu mer!
- Under de många gånger jag har haft ångest, känner jag mig ännu mer ångestfull om jag inte kunnat somna.
- Slutligen kan jag inte komma på fler tillfällen jag blivit fett irriterad än såsom när jag lider av sömnbrist!


//Teru - så om jag inte kan sova är det bevis på att något är riktigt riktigt fel

Taking sleeping to the next level (not coma)

Jag är en som gillar att sova. Det borde ni har märkt ni som läser min blogg. Men en sak som jag inte förstår mig på är: Varför har jag inte planerat in en s k sovdag? Liksom bara bädda ner mig själv mjukt och skönt. Lyssna på de smörigaste musiken ever made and just simply sleep? Att bara skita i allting - inte pga ångest - utan att man genuint vill ägna stora stora delar av dagen av att sova!

Snacka om att göra något för sig själv! Det är ju ett underbart tillfälle att utföra det när man bor själv som jag gör vanligtvis. Nu känner jag mig värsta hypad! Det ska jag minsann göra när jag kommer hem till min lägenhet. Ligga där under täcket och stänga ute världen. Om naturen håller med mitt beslut, kanske det kommer bidra med regn! Så gör det det ännu mysigare!

Men innan jag börjar med min s k planerade sovdag, så ska jag nu göra min rutinmässiga sovritual. Sov så gott och dröm sött!

//Teru - the sleeping beauty

Allt började med en ruta Marabou...

Tog en ruta marabou blockchoklad. Det var så det började. Suget på pizza. Riktigt sugen! Sugen är ett blekt ord för vad jag kände. Det var såsom en gammal låga tänds när man möter ett ex. Så stark var känslan. Känslan av att ha pizza - i detta fall - tillsammans med pommes! Pupillerna vidgades (det är vad jag tror att de gjorde) och munnen kunde redan känna smaken.

Jag beslutar mig att ta en dusch för att inte skrämma pizzabagaren med min mycket fräscha arom och fettinlagda strån som hår. Därinne i duschen pågick det en kamp mellan känslan och förnuft. Känslan av att jag måste ha pizza och förnuftet om att jag är alldeles för lat och liten för att orka en hel pizza.

Därefter förekom det mycket "ja" och "men", åtföljd av "kanske" och fler "ja" och "men" som resulterade i att förnuftet (latheten) vann. Så här sitter jag utan pizza och utan pommes. Kvar finns min Marabou choklad (som jag förövrigt när jag var liten alltid trodde var samma ord som Marlboro - inte undra på att syrran var rädd att jag skulle bli en dyslektiker).

Men på tal om min härliga syster, så är hon så underbar att hon lagar till sin också helt underbara syster - mig, om ni inte fattat det - spagetti. Spagetti Carbonara my favourite!


//Teru - att så mycket kan hända tack vare en chokladruta av Marlboro~

Maskerad

Igår frågade min syster mig vad jag skulle klä mig som om jag skulle på en maskerad. Intressant fråga... Jag har aldrig varit på maskerad, så det skulle vara skoj! Till sist kom jag fram till att jag förmodligen skulle klä ut mig som en älva. En älva med söta vingar och en mask som täcker ögonen. Självklart måste man ju ha en underbar trollstav med!

Vad skulle ni klä ut er som?//Teru

Juveler & Diamanter ♥

Att umgås med personer du trivs med är underskattat. Det borde göras mer reklam för det. Att kunna träffa personer man inte träffat på länge, för att inse att de var lika underbara såsom du har lämnat dem - Magi! Jag älskar det ordet som ni kanske har märkt? Kanske är det att ju äldre man blir, får man lära sig - ibland den hårda vägen - att inte ta något för givet.

Idag fick jag träffa tre juveler tillsammans med min diamant i form av Anna. Alla samlade igen. Härligt - ren sagt fantastiskt - att få träffa de tre killarna igen. Detsamma efter alla dessa år. Lika härliga, lika roliga och ren ut sagt sköna. Ibland undrar jag varför jag lämnade detta ställe? När man kan vara omringad av leende personer som får en att vika sig dubbel av skratt, som inte dömer en och älskar en såsom man är. Jag hoppas de vet att jag älskar dem precis såsom de är med! ♥

Puss

//Teru - this is dedicated to my homies~

Ps.  Cindy och Nanna om ni läser detta ska ni veta att ni också är mina två diamanter! Ds.

In a world filled with despair...
//Teru - finner mer och mer saker att älska hos denne man!

Gulligaste gesten på länge ♥

Igår hände det något roligt - kan nog kalla det underbart till och med! Jag fick ett oväntat och härligt härligt samtal av en gammal vän. Han hade en fundering och ville fråga mig angående det. Han lät djupt fundersam och frågade ifall jag hade fått hans sms för två veckor sen (med tanke på att han för några dar sen fick veta att jag inte hade hans nyaste nummer). Jag förklarade att jag inte fått något meddelande och undrar i det tysta om denna unga man ville berätta någon stor nyhet i form av giftermål eller dylikt. Men så visade det sig att det var det gulligaste jag hört på jättejättelänge! Han ville gratta mig för två veckor sen på min födelsedag! Det i sig var hur söt som helst! Men det som var lite smått magiskt var ändå att han var tvungen att ta tillfället att gratta mig igen för att vara helt säker!

Du ska veta att du gjorde min dag, genom att bara skänka mig en liten tanke på vägen. (:

//Teru - är tacksam över de vänner hon har *Ler*

Pretty white things~

Smärta som går rakt igenom huden. Så plötsligt att den får dig att vilja skrika rakt ut. Men du måste svälja det så du inte skrämmer personen bredvid dig...

Fina skor va? Tycker jag med. Behövde bara betala 98 eller 99 svenska riksdaler för dem. Sköna och lagom fina precis som jag. (:


Men tyvärr märkte jag detta idag...


Smärtan jag beskrev tidigare uppstod när jag trampade på en sten precis genom the TINY TINY hole! Smärtsamt värre! Men om man ska se det från det positiva sidan fick mitt sällskap sig ett gott skratt. Dessutom ska jag skatta mig lycklig, då jag har hål på samma ställe på båda skorna - vilket bevisar på att jag går lika uselt med båda bena. HELL YEAH!

//Teru - with her white pretty - slightly damaged - shoes

Bullar Bullar & Mer Bullar...
I onsdags bakade jag kanelbullar och det blev många! Nästan sex fulla plåtar som på den översta bilden. Aldrig gjort så många på en gång! Tror det var tjugo styck per plåt. Sammanlagt var det ungefär... 100 bullar? Nej, så många kan det nog inte varit? Eller? :S

Goda blev dem i alla fall! Men jobbigt som f*n med degen ett tag. Den ville inte släppa bunken! Som ett kärlekspar som vägrade skiljas. Så där försökte jag mitt bästa med brutal styrka att få loss degen, samtidigt som jag lyssnade på "Beat It" med Michael Jackson. Ni ska veta how I beat that dough! BEAT IT! BEAT IT! Hahahahaha och nej jag är ingen våldsam person av mig - Just caught up in the music! ^____^

//Teru - Beat it 'til you get some delicious cinnamon buns V(^-^)

Life after this

I denna fridfulla tid som jag bara tackar och älskar får jag tillfällen att filosofiera hur mycket jag vill. Jag kom att tänka på döden igår. Undrar om det verkligen finns ett liv efter detta? Om det verkligen finns ett ställe som kallas för himmelen? Sedan om man har turen att hamna där efter sitt spektakulära liv här på jorden, får man då bestämma hur man ser ut däruppe? Här kanske ni tror att jag är värsta ytlig (vilket jag till en viss mån är - bara att erkänna utan att blinka) och tänker bara på utseendet efter död. Men nu menar jag inte att man ändrar hela sitt utseende, utan tänk om man dog i en förfärlig olycka? Då kanske man inte vill se helt vanställd ut efteråt? Jag funderar på om man kan bestämma hur man vill se ut däruppe baserat på hela ens livs utveckling så att säga. Att kunna bestämma att jag vill se ut som när jag var tjugotre, typ. Inte den sorten av att jag vill ha fylligare läppar osv (jag respektera det i och för sig, men inte det jag syftade på). Det skulle vara något!

Men just nu, just nu är det bara att leva livet och njuta till max!

//Teru - Heaven can wait (If I get the chance to come there so to speak)


En vacker dag...

"En vacker dag kommer du se tillbaka på detta och skratta åt det". Det är en fras många använder sig av när dem tröstar någon. Jag kunde inte riktigt förstå det när jag fick höra det i mina deppiga perioder. Men nu, nu tror jag faktiskt jag fattar. När allt går åt pipan och man har försökt med allt. Tårarna tagit slut. De tusen känslor som rusar runt inombords och allting känns förgäves. Då är det faktiskt inget mer att göra än att skratta. Att skratta åt hur tragisk situationen är. Att inse hur dramatisk livet kan te sig.

Nu ska ni inte tro att jag hamnat i någon tragisk period. Utan i min nuvarande fridfulla stämning har jag tagit mig an böcker. Däribland fanns det en extra dramatisk sådan! Varje gång det blev en liten gnutta lycka, hände det något förödande i form av bl.a. olyckor och dödsfall. Det var våra bästa år i bokform (Jag tittar inte på den serien jag lovar!). Riktigt underhållande. Det var så tragiskt att det inte gick att sluta skratta under vissa episoder.

Nej, frasen har nog inte den innebörd jag tidigare beskrivit. Utan människorna ville nog påpeka att med tiden läker alla sår, och att du så småningom kommer att anse att det var no big of a deal - Det är ju en härlig tanke. Men nästa fråga är om det inte innebär att mer hemska saker måste ha hänt efteråt, för att man ska kunna se det som varit som en bagatell? Eller vad säger ni? ;)

//Teru - Livet är allt underbart med all dess innehåll (:

The break of Dawn


Gryningen ger en sällsam känsla. När det är lite ruggigt kyligt och man är ordentligt påklädd är det helt okej. Mer än okej faktiskt. Att gå där i sin egen takt med musiken strömmande in genom hörlurarna. Solens strålar tränger sig igenom träden och kämpar sig upp för ännu en dag.
     Jag är egentligen ingen morgonmänniska, men det går inte att sluta le och ta emot den lite fuktiga samt kyliga luften med öppna armar. Andas in för att sedan pusta ut och förstå att man inte är densamma efter varje andetag. Känna sig mer levande och energisk mot en dag full av möjligheter!

Såsom gryningen ger hopp om livets alla löften, där solens ständiga uppgång bevisar på att livet går vidare och nya äventyr väntar. Bereder sig skymningen runt hörnet och välkomnar en romantisk atmosfär, där stjärnorna blinkar i det tilltagande blå. Efter en dag full av äventyr är det dags för ro och samling utav nästa dags krafter.

Ta tillvara av idag. För idag är ännu en magisk dag av alla de som återstår att uppleva!

//Teru - Naturens egna skönhet kan ibland hela en länge vilsen människa

I captured some good Magic tonight~

Just nu. I denna stund just nu är jag lycklig! Att känna lycka är magiskt! En obeskrivlig och lätt taget förgivet tillstånd. Vi växer upp och tror att det är det "normala" tillståndet. Vi (Jag) grämmer oss när vi är lite olyckliga. Men att verkligen känna lycka... OH så underbart! Att kunna känna det pga att man är med någon annan är självklart helt underbart. Men den lyckan jag känner nu, en ström av genuin lycka oberoende av att någon annans närhet är Magi!  

Today I decided to smile more often. Le så att mina små läppar blir dubbelt så stora ska ni veta! Hulka av skratt och sann glädje!

God Natt mina sötnosar! And remember to SMILE~
Tonight is a woooonderful Night~

//Teru - I believe I captured some good Magic tonight (:

Magic

It is MAGIC! *Sparkle* *Sparkle*

Hihihiiihihii...

//Teru - ^______^

SMILE ☺

Smile, though your heart is aching
Smile, even though it's breaking
When there are clouds in the sky
You'll get by...
If you smile
With your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile if you'll just...
Light up your face with gladness
Hide every trace of sadness
Although a tear may be ever so near
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile If you'll just...
Smile, though your heart is aching
Smile, even though it's breaking
When there are clouds in the sky
You'll get by...
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile

//Teru - Light up your face with gladness (:

Ledig~

Imorgon är jag ledig. I övermorgon likaså. Sedan dagen efter. Jag gillar ledighet. Man får anledning att bara va. Att utöva sin lathet till maximum! Till oanade höjder. Man blir ett med sin säng. Sammansvetsad. Dröm och verklighet har inte längre någon gräns. Det är ibland de stunder jag lever för. Sanningen bakom sömnens underbara verkan på människosläktet kan bara uppnås genom denna magiska utövning. Att kasta sig i sängen fullt ös medvetslös! Det i sig är en konst. Det - Det är grejer det!

//Teru - dreaming of you~

Ryktens Makt

Ibland är det bara för roligt. Jag är ingen kändis. Ingen offentlig person. Ligger allmänt lågt. Har inte uträttat några större mirakel. Men ändå är det folk som är väldigt intresserade av mitt kärleksliv. I min närhet finns det en kvinna som frågar mig år efter år hur det är med kärleksfronten. Fast hon känner mig, så det kan jag med möda bjuda på. Men att sedan personer som inte ens känner mig är så himla intresserade av hur mitt kärleksliv fungerar och t o m hoppas! Det är då jag förundras över ryktens makt. Men rykten är rykten, inget man kan styra. De finns de som sårar en och de som man blir så förvånad över att man inte kan sluta skratta. Man förvånas och kan samtidigt inte förneka människans gen av nyfikenhet och i många fall - gossiping.

I detta fall kan jag inte sluta skratta. Fantasin har löpit till max hos personerna som spekulerar. I mitt fall har jag inget att förklara. De får bli hoppfulla, besvikna och hur de vill. Jag är nöjd med mitt kärleksliv. Punkt. 
 
//Teru - förundras över människans fantasi *Ler*


Moonwalk

I dessa dagar av almost no access till internet förutom på jobbet har jag ägnat mig åt min länge oaktiva hobby. Nämligen läsning. Det var längesen jag läste för nöjes skull. Visst är det då härligt att komma över en feel good och inspirerande bok som jag har gjort! Jag har under en veckas tid plöjt mig igenom Michael Jacksons självbiografi Moonwalk. En väldigt intressant bok om en legend som inte längre är med oss.
    
Jag har ärligt talat aldrig varit ett megafan av Michael Jackson. Jag lyssnade på hans låtar under en tidigare fas av mitt liv. Men nu med allt hype och media går det inte att undvika mannen och intresset brann på nytt! Jag antar att jag är en av de mänskliga jävlarna som inte vet vad man har innan man förlorar det.
    
Nu när man läst boken och lyssnar på hans musik samtidigt, sprider sig någon slags enorm glädje. Hans sång förmedlar olika känslor och får en att tänka till med hans enastående texter. Säg vad ni vill om den mannen, men han kan få en att tro och drömma! Han uppmuntrar en till att arbeta hårt, för att framgång och lycka kommer inte hokuspokus.
     Det fanns flera avsnitt i boken som jag älskade. En av dem är följande:

"Jag tror på önskningars makt och på en människas möjlighet att få en önskan att infrias. Jag är övertygad om att det går. Var gång jag såg en solnedgång upprepade jag mina önskningar tyst för mig själv innan solskivan sjönk under horisonten i väster och försvann".

Trots att han tror på önskningarnas makt poängterar han också människans möjlighet. Att det är människan som har redskapet att få önskningarna att slå in. Önskningarna i sig var hans mål och han gjorde allt i sin makt för att nå dem. Sedan när du har nått dem är det åter dags att sätta nya och utmanande önskningar. Och han har med sitt arbete bevisat för att DU också kan, så länge du tar dig upp igen efter varje fallgrop!

En bok jag reckomenderar starkt! Även om du inte är en Michael fan! <3//Teru - "En konstnärs fantasi är hans största tillgång" - MJ

Will You Be There?


Love at first sight(s)

Kläder. Är det något jag har mycket av, så är det kläder. Jag ser alla slags möjligheter i kläder. Klä dig varmt, klä dig utmanande, klä dig ung, klä dig elegant... Klä dig hur du vill! Och det går helt utmärkt när man har en sådan bred sortiment av kläder som jag. 
    
Jag är en som köper en massa kläder. Jag ser många visioner när jag ser ett plagg framför mig. Jag har många love at first sights. Jag målar upp en bild av skönhetens och härlighetens helhet. Passion och glädje sprids. Men kanske är det samma sak med kläder såsom förhållanden? Att det är få som kan hålla passionen vid liv? Glädjen tynar bort och istället ersätts det av ångest. Det är vad jag utsätts för när passionen och visionen försvinner för plaggen. Allt jag har kvar är ångest. Ångest om vad jag ska ha på mig just den här speciella dan. Med det menas varje dag. För alla dagar är väl speciella i sig? ^____^

När jag tänkte igenom de plagg jag har haft genom åren så inser jag, att det har inte funnits en handfull kläder som jag verkligen älskat så högt att jag har haft dem så mycket att de inte längre var brukbara. De flesta glöms bort och hamnar längst in i garderoben. För jag har även en benägenhet att inte vilja slänga plagg. Jag kan känna en slags nostalgi och minnas tillbaka...

Och däribland all kärlek och ögonblickliga förälskelser fanns det en. En röd enkel klänning av bomull. Kjolen snurrade runt runt längs min kropp, när jag dansade i mina yngre år. Dansa, skutta - kalla det vad ni vill. Och längst ned i kjolens nedre kant fanns det fruktfigurer ditsydda. Det var given till mig av min älskade mor. Kanske var det därför den var så speciell? :)

//Teru - önskar att hon hade en större garderob.

An ordinary conversation...

X: Hur mycket är klockan?
Teru: Klockan är kvart i sju.
X: Är klockan sju än?
Teru: Nej, den är kvart i sju.
X: Nu är den väl ändå sju?
Teru: Nej.
X: Den är kvart i sju.
Teru: Mmm...
X: Hur mycket är klockan?
Teru: Den är fortfarande kvart i sju...

Så här är konversationerna jag har dag in och dag ut de närmsta dagarna. Detta är endast ett kort utdrag av alla de givande samtalen jag har. Jag tycker synd om människan. Men jag tycker nog mest synd om mig i det här fallet. Fatta en sådan psykisk belastning! De finns stunder då jag vill banka huvudet mot väggen och det här kan klassas som en av de charmiga stunderna. Brutalt. Men kanske, kanske är det lite charmigt.

//Teru - sätter sitt tålamod på gräns

No Surprise

I've practiced this for hours, gone round and round
And now I think that I've got it all down
And as I say it louder I love how it sounds
Cause I'm not taking the easy way out
Not wrapping this in ribbons
Shouldn't have to give a reason why...

It's no surprise I won't be here tomorrow
I can't believe that I stayed till today
Yeah you and I will be a tough act to follow
But I know in time we'll find this was no surprise

It came out like a river once I let it out
When I thought that I wouldn't know how
Held onto it forever just pushing it down
Felt so good to let go of it now
Not wrapping this in ribbons
Shouldn't have to give a reason why

It's no surprise I won't be here tomorrow
I can't believe that I stayed till today
There's nothing here in this heart left to borrow
There's nothing here in this soul left to say
Don't be surprised when we hate this tomorrow
God know we tried to find an easier way
Yeah you and I will be a tough act to follow
But I know in time we'll find this was no surprise

Our favorite place we used to go
The warm embrace that no one knows
The loving look that's left your eyes
That's why this comes as no, as no surprise

If I could see the future and how this plays out
I bet it's better than where we are now
But after going through this, it's easier to see the reason why

It's no surprise I won't be here tomorrow
I can't believe that I stayed till today
Yeah you and I will be a tough act to follow
But I know in time we'll find this was no surprise

The kiss goodnight, it comes with me
Both wrong and right, our memories
The whispering before we sleep, just one more thing that you can't keep
Our favorite place we used to go
The warm embrace that no one knows
The loving look that's left your eyes
But I know in time we'll find this was no surprise

Spiderman & Batman

Spiderman:
tjaa batman!


Batman:

TJA SPAJDER!


Spiderman:

läget i gothamcity?


Batman:

hahaa, det är lugnt, chill chill

i eh, spidertown då? XD


Spiderman:

hahaha

det är lugnt, varmt men lugnt


Batman:

hahaaha okej xD

vad har spajder gjort idag?


Spiderman:

spajder har luffat i stan och hållt koll på att inget bråk förekommer,batman då?


Batman:

batman har varit på handledarkurs xD


Spiderman:

wow! handleda över robin?


Batman:

HAHA JA XD


Spiderman:

vad behöver batman lära robin?


Batman:

att slåss! xD


Spiderman:

oh oh oh!


Batman:

hohoho

//Teru (spider) - Yes we are totally two nerds, but we love it!


Hetta

Dagen börjar med vad som låter som måsars skrik som kan göra vilken levande människa döv. Solen strömmade in genom de neddragna persienerna. Hettan var närvarande i form av en bastu bestående av yta på 22kvm. Jag helt utslagen i min säng kunde inte röra mig en enda milimeter, då svetten på ryggen har blivit ett mänskligt klister. Jag utgav en odör som kunde döda.

I denna hetta och lukt trotsade min vän Cälu allt och kom in med ett morgonbud. En morgonbud med handplockna blommor! Så fina, så fina!


Resterande dag spenderades omgångsvis med Carrie, Iris, Lowell och till sist min Anna!

Nu har jag officiellt varit 22 år gammal i en timme och sex minuter (:

//Teru - the birthday child ♥


RSS 2.0