Miyavi - Though the good old days

Though the good old days

 

Why do we live? Why do we die?

Like grass, flowers and animals, everything.

Still I cannot understand.

And still we live desperately full-powered.

Repeating days, just spinning around.

We don’t live just for dying,

still we die for living.

Everybody thought I was looking some sense about that.

 

Even though life isn’t just pain,

although it isn’t just pleasure.

When there are mountains there are also valleys…

The sea, sky and I’m also here.

Even if I think that there are nights that I wanna escape,

there isn’t nights without morning.

So… We dream about tomorrow.

 

I walk, I walk…

Those summer memories go away with the landscape.

Don’t disappear, don’t disappear.

I even try to pray,

when the bubbles of memories breaks…

 

When you close your eyes, everybody there it is,

when you listen hard, laugh,

when you reach out your hand, it’s almost as you can’t touch it,

but when you open your eyes you’re all alone.

Sometimes the past and loneliness press against your chest,

but still… Still we dream

 

Walking, we continue walking,

along with the landscape.

Also summer memories, are forgotten.

Don’t disappear, don’t disappear.

I even try to pray,

when the bubbles of memories breaks.

 

Just to remind you…

Forever, I keep singing.

Can you hear it?

 

And when…this song,

has reached you,

then I think that we can be together,

and laugh?

Because time hasn’t changed since we played.

Maybe you can tell me a stupid joke?

 


Wonderful weekend!

Den senaste tiden har jag varit fullt upptagen, både av vardagliga sysslor såsom festligheter! Det har varit underbart och jag älskar mitt liv just nu! Jag hoppas att denna attityd håller i sig, för då är jag den lyckligaste människan i världen!

Det har varit mycket umgänge med vänner och familj, aktiviteter, studier och egentid. Allt har jag behövt för mitt eget välbefinnande! Jag orkar inte dra allt roligt som har hänt under min tid frånvarande, men jag kan dela med min underbara UNDERBARA helg i Stockholm i bilder med syster och vänner! Titta och avundas!

Wonderful Concert med japanske rockstjärnan Miyavi Ishihara!


Food~Drinks~Japansk utställning!

//Teru - I got myself a wonderful time and a precious memory to keep ♥

Nostalgitripp!

Nostalgitripp med musik från barndomen. Jag ler så att mungiporna gör ont! Jag nästan spricker av lycka! Gud! Hur kunde jag glömma alla alla de härliga, underbara ögonblicken! Delade minnen, gemensamma skratt, hemliga förälskelser, dolda rädslor och magiska stunder med gamla klasskamrater - och några än idag nära vänner! Jag känner nästan så att jag vill att alla vore lika lyckliga som jag var just nu!

I JUST LOVE IT!

//Teru - Oh! Så lyckliiiiiiiiig!


A new beginning!

"Jag vill bara vara lycklig". Så lyder en titel på en sång utav en av mina favorit artister. Och frågan är, vem vill inte vara lycklig? Däremot vägen dit är inte alltid så lätt, för ibland vet man inte vad målet är. Men för att nå dit, först... först måste jag lämna allt det olyckliga bakom mig. A fresh start! En medvetet handling att vilja framåt! 

I want a new beginning, therefore I am leaving it all behind and saying goodbye~

//Teru
- Tomorrow is another day

Snark~

I want to sleep. Carrie won't let me. She is eviiiiiiil. Snark*

//Teru - drömmer om dig zZzz

Leva lyckliga i alla sina dagar...

Ibland önskar jag att man bara kan leva livet utan att såra någon. Samtidigt som man aldrig heller skulle bli sårad. Att livet verkligen var så att man levde lyckliga i alla sina dagar. Jag tror att jag skulle vara som allra lyckligast då.

//Teru - naivt, men man kan alltid hoppas :)


What makes a good person...?

Sen jag vet inte när (fast det har pågått rätt länge) vill jag bli en bättre människa. Snällare, ödmjukare, mer accepterande, mer hjälpsam, mer förstående, sprida mer glädje osv osv. Jag känner att man kan alltid ge mer på något sätt! Att ha denna ambition kan jag tycka är bra. Tanken är ju bra. Men i min strävan av att bli en bättre person, verkar jag ha tappat bort fokus. Ibland när man vill göra väl, så tar det emot. Vad gör en snäll människa? Hur blir man en bättre människa? Varför vill man ens vara en snäll människa?

Att utvecklas till en bättre människa! Att kunna bidra och göra gott! Det vore något! Men just nu, just nu känner jag mig bara lost.  

//Teru

You ♥

When I am lost I turn to you. When I need to talk I call to you. When I can't find the answers I ask you. When I am happy I want to share it with you. When I am sad I lean on you. When I am hungry I run to you.

I miss you!

//Teru

Fooddeliciooous~


Två skålar sådana

Tre skålar sådana

Två skålar sådana

En stor kopp sådan!

Det har varit mat mat mat hela helgen! Oh vad jag älskar det! Jag vill inte härifrån! Om jag kunde skulle jag stannat här och tjockat mig!

//Teru - wanna enjoy life? then you must enjoy food~


Early morning~

Idag vaknade jag tidigt på min lediga dag. Skulle ringa några samtal och här sitter jag nu. Funderar över ifall jag ska återvända till sängen och värmen istället. Svinkallt nu på morgonen och jag vet inte varför jag är uppe. Eller jo, jag vet varför. Jag skulle vara snäll och vakna tidigt för att tjäna in lite extra timmar på dygnet och gå till affären åt mina föräldrar. Vid närmare eftertanke kunde jag har gjort det efter att jag sovit liiiiiiite till. Men har man lovat någon att göra nåt, så får man göra det! Jebla samvete som jag av alla ska ha!

Samvete? Sömn? Vad är viktigast? Jo, mat!

Godmorgon!

//Teru

Right where I want to be...

Ibland stannar jag upp och ler för mig själv. Och jag tittar och verkligen ser. Ser det som i vissa människors ögon är enkla, men för mig betyder mirakel. De är de ögonblicken då jag känner att jag är just där jag alltid velat vara. Att det som gör mig lycklig är just detta! 

Det har tagit mig många år att inse att gräset inte alltid är grönare på andra sidan. Och nu känner jag det som jag inte kännt på länge länge, att glaset är nog mer än halvfullt nu.

Jag läste för några dar sen citatet: "Fattig är inte den som har lite, men den som alltid önskar sig mer". Just nu, just i detta ögonblick är jag glad att säga att jag är nöjd med precis så som det är.

//Teru

Jag & Glass

Igår drömde jag något irriterande. Och när jag drömmer något irriterande så har jag en tendens att skrika av ren frustration. Ju mer orättvist, ju mer skriker jag. Denna dröm var nog inte mycket av en orättvis dröm, utan bara en mängd irriterande situationer som alla lyckades trycka på de fel knappar jag hade (och jag har rätt många).

Drömmen började med att jag och hela min familj har varit på en shoppingrunda. En mycket lång och uttröttande shoppingrunda även för mig som älskar det. Vi bestämde oss för att ta en paus. Men så upptäcker resterande familjemedlemmar att de fortfarande har ett köpcenter kvar att gå till (i samma storlek som Gekås). Jag frågar dem ifall det skulle ta lång tid och de svor med samvete och lovord att det INTE skulle göra det. Så jag stannar kvar vid parkeringens rastplats.
     I drömmen hade jag en urge för mjukglass och bestämde mig att ställa mig i kön till kiosken. Kiosken hade två köer och jag stod vid den korta som enbart sålde glass. Jag kommer fram rätt snabbt till den praktikserande glass"biträdet". 
     Jag: - En mjukglass i strut tack.
     Hon: - Vill du ha lite godis på? (visar mig en massa godis)
     Jag: - Nej, bara mjukglass tack.
     Hon: - Okej, då kan jag stoppa en godisklubba i struten innan jag lägger på med glass. (och stoppar en klubba med plasten kvar in i glasstruten)
     Jag: NEJ! Jag vill BARA ha min mjukglass och strut. INGET annat! (mäktigt irriterad!)
Tjejen blir ytterst snopen och slänger ifrån sig struten och jag blir lämnad kvar där utan glass. Jag får prata med chefen där som hade hand om tobakskön. Hon var väldigt tillmötesgående, fast mycket upptagen och kön var så långt ögat kunde nå. Men hon lovade att jag skulle stå på tur efter kunden hon just då underhöll. Så där stod jag och väntade, och väntade och väntade... Det hann blir mörkt och han snubben som köpte tobak var ännu inte klar (om detta var sant skulle han dött av all tobak kan jag säga er!)
     Jag stod där och övervägde ifall jag skulle till kiosken bakom mig och köpa glass där istället. Men där kostade mjukglassen 66kr, medan där jag var nu kostade den endast 55kr! (Jo, i drömmen var priset märkligt nog mycket acceptabelt) Fast till slut trytade tålamoden och jag gick till den dyra glassen istället. Han som sålde glassen var oerhört leende men glassen var också oerhört liten! (Jag kunde förstå varför han var så leende).

Så där stod jag med min glass och åt (utan godis på). Himlen hade från tidig skymning blivit en bäcksvart natt så när som på några stjärnor. När jag till slut ätit klart hade min familj fortfarande inte kommit! Men sen till slut dök de upp! Med massa massa påsar och var hur glada som helst! Det var rea och de hade köpt mängder och förklarade vilken förlust det var för mig som missade det! Så där flippade jag! Jag blev rosenrasande på att de kom tillbaka försent och att jag hade fått stå ut med en massa skit för att jag inte fick min glass förräns efter flera timmar!

Och där vaknade jag av mitt eget skrikande...
     Jag berättade sedan detta för min familj och min syster bara skrattade. Hon menade att det kunde varit sant och att de lika väl kunnat har åkt ifrån mig! Medan pappa bara skrattade och sa att jag drömde löjliga saker. Ja men neka mig min glass, det är inget att skoja om!

Jag känner av en barndomstrauma som sakta stiger upp i ytan... hahahahaha...


Detta var allt jag begärde! (kanske lite större då)

//Teru


All that I needed

Dagen började med en oväntad stor varm kram! Det är sådana spontaniteter, sådana människor som gör att livet är underbart! Jag behöver inte mycket, att bara bli påmind att det finns människor som är lika glada att se mig som jag är över att se dem. DET! Det för mig är magi!

Så här hårt kramad kände jag mig idag! Härligt~

//Teru


Never have regrets

 //Teru - enjoyed and is cherishing the happy times (:


Keep your head high!

Förra helgen hade jag en UNDERBAR helg hemma med min familj! Med nöjd min och lite sorgset hjärta var det tyvärr dags att återvända till plugget och ensamheten på söndagskvällen.

Och varje gång jag är på antingen riktigt glatt - eller ledsamt humör, så har jag en tendens att titta upp mot himmelen (vet inte om det är en omedveten handling jag gör för att söka ledning - fast jag tror inte jag är religiös dock). Med enorm förtjusning fann jag att himmelen gav mig tröst och uppmuntran, genom att visa mig det här:


Det var nästan så att det kändes som att det på något vis visste att jag inte ville åka, och muntrade upp mig med den största och tydligaste regnbåge jag någonsin sett! Så himla underbart och vackert!

Så alla ledsna där ute! Varje gång ni är nere och känner er modfällda, och halsen håller inte längre vikten av huvudets alla tankar - titta upp! Titta upp och ni kanske finner att något magiskt väntar på er!

Take care and enjoy life!

Er Älskade

//Teru

Ser du vad jag ser?

Jag och Cälu beger oss hemåt och passerar ett låååångt skyltfönster...

Cälu säger: Oh titta! Så sööööt!

Teru tänker: Ehh okej... rund buske? (Denna tjej är lättroad...)


Cälu säger: Oh! Ser du mönstreeet!

Teru tänker: Okej den är INTE söt och vad för jävla mönster!


Cälu säger: Ser du? Det är Paul Frank på den! ^_______^

Teru säger: Aha! (Och småler åt sina tidigare tankegångar...)


//Teru - Hehehehhe...

One for You and One for Me~

Åratal jag åt sådana sist! Den blå till Tälu och den rosa till Cälu~

Och mycket prisvärt måste jag säga!

 

//Teru - Men oerhört hårda och äckliga... undrar om jag inte hade några smaklökar som barn?!

Dagens Middag! [2009-09-03]

Oh vad är detta? Peppar i numrerad ordning på vänster nederkant?! :O

Vart är dem på väg?!

Oh, det är dags för blodbad i form av ketchupdopp! Oh så spännande!


För att sedan joina resten av teamet som blev Terus goda goda middag för dagen!
McDonald's nyhet: Summer Supreme! Den har tydligen förmågan att förlänga sommaren...

Det mina vänner var Dagens Middag!

//Teru - ... känner att hösten är här

Happy Go Lucky!

Idag mår jag bättre. Känner mig inte lika febrig och ansiktet känns inte längre som en ihop pressad klump. Trots att jag är sjuk så är jag glad. Inte glad över att jag är sjuk, men bara sådär allmänt. Att vara glad utan någon anledning är nog ändå höjden av glädje skulle jag tycka!

Ligger i min säng och lutar mig tillbaka och känner mig glad! Det är inte alltid man kan göra det. Just relaxing and hoping for the best! Happy go Lucky!

//Teru - Ill but keeping the spirit up!RSS 2.0