Besattheter


Jag har mina faser, eller snarare periodvisa besattheter. Det roliga är att min vän Cälu har nog sett dem alla. Och just nu är det "Michael-Jackson-besatthet" som gäller. Jag söker upp fakta om personen det gäller. Just nu kan jag t o m tänka mig köpa mig en stor tavla med honom och hänga hemma, i min framtida större lägenhet.
     Denna fas kommer förmodligen hålla mycket längre än de tidigare, eftersom mannen har kommit med så mycket på sina korta år på 50. Alltså behövs det egentligen inte ens nämnas att det kommer att ta mig ett tag för att plöja igenom allt. Med glädje dock, missförstå mig inte.

Det som är bra med mina sådana faser är att jag är så som en nykär. Positiv energi alstras! Jag inspireras! Jag tar bara in det som är eller var bra med den jag just då är besatt av. Än idag kommer jag faktiskt ihåg de positiva saker som mina tidigare besattheter sagt! (Inte allt då - jag har trots allt andra besattheter att jaga och ett liv... *Host Host*).

Det senaste smarta ting relaterat till min nuvarande fas (Michael Jackson) var från filmen baserat på hans och hans familjs liv och det lyder såsom följande:

"Everybody has their hindrance that they need to overcome. There are gonna be lots of times in your life when you gonna be hurt, sad - and lonely. But you just have to remember that it is a test." - Katherine Jacksson

Härliga grejer det här! Besattheter är helt okej enligt min mening, när den inte skadar andra eller en själv! Har du någon besatthet? ^^

//Teru - (:

Kommentarer
Postat av: Siu

det måste nog vara basketen =P

2009-07-24 @ 14:50:34
Postat av: Terus svar till Siu

Nice~

2009-07-25 @ 00:28:55
URL: http://teru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0