Late Night Show with TeruTeruBozu - Guest: Jenny!

Nu har det spännande äntligen inträffat! Ni ska få lära känna mina vänner och den första ut är min skånska vän! Så lut er tillbaka och njut av Late Night Show with TeruTeruBozu! Today's guest is no less than Miss Jenny! 


Namn: Jenny Hsu

Smeknamn: yannii, Jenka, Jennsan, djeeenny, ah yan, yan yan osv..

Ålder: 23 (tror jag ^^)

Civilstånd: Sambo

Horoskop: Våg slash Oxe (asian)

Favorit blogg/bloggare: Nevnarien.se & Egoinas.se

Bästa film och skådis: Johnny Depp är den eviga favoriten. Kvinnliga favoriter är många, bland annat Kate Hudson och Cameron Diaz.

Favorit artist/grupp: Har desvärre inget sånt. Gillar musik efter humör.

Favorit låt: Just nu: Live High med Jason Mraz

Favoritfärg: Pink ^^

Favoritaffär/butik. Gina Tricot så klart XD

Favoritblomma: stooora färgstarka rosa rosor ;)

Favorit ordspråk/motto: Optimistiska realister lever lyckligare.

Ord/Fras som är typiskt dig: "Ahmen lönt" "Helt fai" Marcus (sambon) menar att jag brukar säga:"Losa! Losa!" (Rosa på bebisspråket) & "Allvarliga störningar i systemet"

Beskriv dig själv med 3 bra ord: Kreativ, optimistisk, realistisk

Beskriv dig själv med 3 dåliga ord: Osäker, slösig, lat

Te eller Kaffe? Te till vardags och kaffe till lyx.

Sovställning: På rygg eller på sidan omringad av minst tre kuddar och ett fluffigt täcke.


Du är ursprungligen från Skåne, Helsingborg för att vara exakt. Vad är det som är så speciellt där enligt dig?

Borta bra men hemma bäst. Jag älskar allt med Helsingborg, framförallt min familj och mina vänner. I och med att jag inte har bott i HBG på ett tag nu, saknar jag allt med Helsingborg. Affärerna, gatorna, vägarna, kullerstenarna (okej, inte kullerstenarna.. men kullagatan - alltså gå gatan med alla affärer, har kullerstenar, jag saknar inte stenarna i sig, utan mer den gatan med kullerstenar, ja ni fattar!), kärnan, parken, havet (!), alla smultronställen och ja till och med knutpunkten. Allt allt allt. Sen måste jag säga (no offence, det gäller så klart inte alla) men skåningarna har ett härligare klimat, de är mer öppna, mer trevliga och lättsammare än många... i Borås, eller längre upp i landet. Vad vet jag, har ju bara bott här. Och de flesta jag umgås med är ju faktiskt inte ursprungligen från Borås.. ^^ Höhö.


Sen jag har lärt känna dig har jag förstått att du är en rosa fanatiker! Hur kommer det sig? Varför är rosa så speciellt?

Det finns ful-rosa nyanser ("tantigt och smutsigt") och så finns det fin-rosa. Ful-rosa är en big no no. Fin rosa kan vara allt från babyrosa till intensiv skrikig chockrosa. Klara rosa färger. När jag går förbi en affär och tittar snabbt och hastigt in skriker dessa rosa ting till mig. När jag ser dessa fina nyanser, utsöndras dopaminet i hjärnan, det börjar dra i mungiporna, ögonen tindrar, fingrarna kliar och jag känner ett lyckorus välla över mig. Jag överdriver alltså inte.


Du är väldigt duktig på att fixa bloggdesign samt fotografera. Hur kommer det sig att du valde att läsa till förskollärare?

Först och främst tack! Bloggdesign är jag egentligen inte så duktig på, det är mer en upptäckt jag har gjort när jag bläddrade bland koderna. Det tar tid och tålamod, till slut lär man sig.. men det är så mycket jag inte kan. Att fotografera är det roligaste jag vet, men jag är också realistisk. Det finns så sjukt oändligt många fantastiska fotografer därute idag och jag kan inte ens kalla mig för amatör fotograf. Det är ett intresse jag brinner för, men jag vet inte om jag i dagsläget skulle kunna försörja mig på det. Kort sammanfattning till anledningen jag valde förskollärare var för att jag praktiserade med minstingarna för några år sen och tänkte att det kanske kunde vara något. Då såg jag det dock aldrig som att bli lärare.


Vilket är ditt favoritfik i Borås? Motivera varför!

Café Viskan! Dom har allt! God mat, god fika, bakelser, pajer med god vaniljsås, drycker i alla former. Vartenda rum är olikt det andra och det tycker jag är så häftigt! Du kan välja vilket rum och stämning du vill ha för olika gånger man är där. Och de har ett par att välja emellan :) På sommrarna kan man välja att sitta utomhus där viskan rinner förbi, änderna kvackar och det susar i trädkronorna. Vad finns det inte att gilla? :) (Sen har jag väl också haft den turen att inte blivit matförgiftad av deras läckerheter..)


Det var allt för kvällens program! Jag tackar min gäst och om ni vill veta mer om Jenny, så är ni välkommna till hennes blogg här. Godnatt mina trogna läsare och sköt om er till nästa gång!

Puss & Kram

//Teru


Kommentarer
Postat av: Erica

Jag tror att Jenny var tvungen att hitta sin egen färg att konkurrera med, annars hade allt i vårt hus blivit grönt till slut. Som tur är passar ju grönt till allt, t o m rosa.... ^^



/den där syrran

2009-03-19 @ 15:20:48
URL: http://jicachan.livejournal.com
Postat av: Terus svar till Erica

Hehehe ja kanske det. Jag har hört att ni gjort gröna sushin, det var coolt haha XDDDD

2009-03-19 @ 16:27:19
URL: http://teru.blogg.se/
Postat av: Erica

Hihi ja. Vi gjorde rosa sushin också. Hjärtformade dessutom. Det var också gott. ^^

2009-03-19 @ 21:39:01
Postat av: Terus svar till Erica

Oh så var det ju!

Nu blev jag sugen på sushi hahaha

2009-03-19 @ 22:23:46
Postat av: JENNY HSU ♥

ey... jag tänkte bara ändra en sak till om folk nu skulle vilja gå in men jag glömde ett s i egoinas.se



haha.. Eh.. jo jag behövde nog konkurrera ut grön, men syrran har börjat köpa rosa saker (för allt som är hello kitty är ju rosa!) mohahahaha

2009-03-20 @ 13:25:12
URL: http://yannii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0