Anledning...

Som några av er kanske har märkt, så har jag inte bloggat på snart tre veckor. Vad jag har kommit på (tack vare Nedas blogg) är att jag är nog som hon, tycker bara om att blogga när jag mår dåligt eller har megamånga läsare. Vilket inget av de två stämmer.

Så mina läsare, om ni ser det ur det ljusa sidan är ju att jag mår förträffligt bra och är alldeles för oledsen för att blogga. Jag får se ifall jag kan kanalisera mina positiva känslor vidare till bloggen längre fram. Men just nu! Just nu ska jag ut och leva livet!

Puss på er mina trogna läsare (:

//Teru-chan

Tacksägelsedagen~

Idag är det tacksägelsedagen.

Ibland - ofta - går jag och tänker över allt det jag har att vara tacksam över. Det gör mig alldeles varm inombords och jag ler sådär fånigt för mig själv. Lägg fokus på det som är bra är ibland svårt, men man mår bäst utav det. Att tänka på det man har, vårdar om det och inse att livet kan innehålla allt du önskar dig!

"Fattig är inte den som har lite, utan den som aldrig får nog".

Vad är du tacksam över?

//Teru - är tacksam över hälsa, gemenskap och kärlek i alla dess former.

Work as much as you play~

Kaffe i ena handen och loggbok i den andra. Jag är uppe tidigt på arbetet. Känner mig lite smått vuxen nu, vaknar tidigt innan solen kommit upp för att ta bilen till jobbet. Mina läsare, jag har tyvärr haft mycket att göra på sistone på både gott och ont. Mycket skolarbete och mycket nöje! You gotta work as much as you play!

Förra helgen fick jag besök av min härliga barndomsvän Cindy! Det hanns med med spa, shopping, mycket mat och utgång! Riktigt kul hade vi!

Denna helg var det återigen fest, då födelsedagsfest för pappa min igår! Hurra Hurra Hurra~

Imorgon är det början på två veckors lång praktik! Jag saknar barnen så!

//Teru - loving the simple life~

Right here waiting for you~

Idag har jag varit duktig! Väldigt jävlans duktig om jag kan få uttrycka det så. Och självklart kan jag göra det, det är min blogg haha. Jag har städat och städat och städat så att det inte ens är vettigt. De som älskar mig vet att jag av naturen är en slarvig person, de har accepterat det med som tur är. Men nu har jag städat en massa dagar nu i väntan på min älskade!

Och imorgon kommer hon! Min allra allra bästa Cindy~

//Teru - Längtar <3


RSS 2.0