Utmaningar och omatchande sockar....

Det är förbannat kallt i min lägenhet under vintrarna. De har varit kallt alla de tre vintrarna jag har bott här. Varje år bäddar jag ner mig själv med täcken och filt, efter att jag har lindat in mig till en bulle utav kläder. Att stiga upp på morgona är som en kamp mot all vett inom det mänskliga intellektet.

När jag tog på mig lager och lager utav kläder (känner hur jag svettas lite nu...) insåg jag en sak. Jag har aldrig omatchande sockar. Det är en tvångssyndrom jag har, jag måste har matchande sockar. Om den ena sockan är sönder, så kastar jag den som är hel. Det säger nog en del om mig som person. Undrar hur det skulle vara att utmana sig själv? Att har omatchade sockar? Fult skulle det vara för det första...

Så... jag har varit oaktiv i bloggen på väldigt länge, dels för att jag inte vill eller orkat blogga och att jag har annat för mig. Livet har erbjudit andra chanser och utmaningar som jag tar mig an med glädje.

Så i vinternattens kyla hoppas jag att ni som jag hittar det ni söker efter och bemöter det med öppna armar och glädje! Ni som redan hittat - Good for you!

Liksom titta var fel det är - obs inte mina ben, jag har inte så håriga ben som värmer.

´//Teru - den dansande bullen


RSS 2.0