Have to believe!

Det har varit hinder förr. Det har pågått under mycket längre tid. Men jag klarde det då och jag klarar det igen!

Have to believe! If I have achieved it once, I can do it again! Aza Aza Fighting!!!

//Teru

Heroes

Spiderman har mått lite dåligt de senaste dagarna. Men har som tur fått hjälp av Batman, ända från Gothamcity! Vid sin sida har Spiderman också sin Superwoman! Det här kan nog inte bli bättre! Tillsammans ger de sig ut på äventyr och bekämpar allt ondska. På vägen kanske de hinner med lite sockervadd? ^^

//Teru

The choice of a new generationHittade denna video på tuben. Enkel men rätt rolig och söt! Det såldes nog många pepsi på den tiden ^^
Fortfarande lite konstigt att han har lämnat oss. May he rest in peace!

//Teru

Moomintrrrråålett!


Sitter här och väntar på Jenny. Vi ska ut och gotta oss i solen! Medan jag väntar tittar/lyssnar jag på mumintrollet på barnkanalen. Jag gillar mumintrollet. Min favorit är Mumrik, han i grön hatt som fiskar och är sådär lite mystisk och cool. En gång gick det en kille i min klass som hade mumindialekt. Han var en av det vackraste jag sett och hans röst var som musik. Det är en tight fight där, mellan mumindialekt och skånska. Gotländska kan nog kvala in, men de två dialekterna is the shit!

På återseende mina vänner! Snart är det dags att dra ut och kränga mat!


//Teru

En krams helande kraft ♥

Ibland känns det i hjärtat. Inte på ett dåligt sätt. Utan det blir berört och man liksom känner sig varm. Och det är en sådan härlig känsla. Lika underbart varje gång. Ett vänligt leende. Ett tyst medgivande blick och en utsträck hand är ibland det enda som krävs. En vänlig kram kan ge en helande kraft. Det händer att man blir rörd till tårar. Ett tårfyllt ansikte ackompanjerat med ett gigantisk leende!

Mina vänner! Tack för ert sällskap och er ständiga uppmuntran! //Teru 

My precious girls~

Ibland blir jag bara så less. Så trött, så trött... Jag är glad att ni finns hos mig flickor! Jag skulle inte bytt ut er för all guld i världen! Love You!

Puss ♥

//er Teru (:

May Michael Jackson - The King of Pop - RIP †

"Michael Jackson, 50, drabbades av hjärtstillesttånd vid lunchtid på torsdagen den 25 juni 2009". Ett väldigt chokerande och sorgerligt besked måste jag säga. Med konserter inbokade i sommar kom detta högst oväntat.

Under hans senare år av levnadstiden var han mest omtalad kring hans skandaler. Att ha filmats viftande med sin unge utanför ett fönster/balkong till pedofilrykten. Men den bild han har lämnat hos mig är att han onekligen var vår tids King of Pop! Han har gett oss låtar som fungerar än idag! Har inspirerat många av dagens artister samt visat oss dancemoves som häpnat och facinerat! Det finns inga lovord tillräckliga att beskriva denne man! Det arv han lämnat kvar är obeskrivlig. En utmärkt underhållare! Man har antingen älskat honom eller hatat honom, fast man kan inte förneka att världen har förlorat en legend.Michael Jackson när han var som vackrast!

//Teru - May our King of Pop rest in peace


Once upon an ordinary summerday...

Dagen har varit fylld av aktiviteter under den härliga solen. Jag började dagen med en klippning! Nu ser jag yngre och mycket sötare ut om jag får säga det själv - Vilket jag självklart får, eftersom det är min blogg! Hahahhaha...

Därefter var det planerat att jag skulle äta lunch med min kära vän Jenny. Men tyvärr hörde hon inte av sig förän strax innan två, så jag kände att det inte längre var lönt och avbokade. *Vi får ta det some other day Jenny!*

Sedan fick jag ett härligt samtal från Carrie och vi drog oss vidare till Almenäs och solade oss med tre andra sköna människor. Däremot fann vi att vattnet fortfarande var för kallt, så vad gjorde vi? Efter timmar av solande, uno samt käk, drog vi oss vidare till Äventyrsbadet! På grund av det härliga vädret var det så när som tomt med cirka femton personer på hela badhuset! Vi motionssimmade, åkta rutchkana, bastade och kokade oss på bubbelbadet. ^___^

Efter att vi försatt oss själva i kokande bubbel var det dags för oss alla fem att återvända hem till Hans och koka något annat! Och det blev en form av fondue med endast våra homemade wonton! Gott Gott!Så det här är alltså en sammanfattning av min sköna sommardag! Hur har ni haft det?

//Teru

Couplepots ♥Hihihihii... Nu har my Couplepots odlat sig lite hår! Snyggt va? ;)
Ser ni vem som är flickan och vem som är pojken? *Holding Hands too!*  ^^
\(^-^)--(^-^)v


Puss ♥

//Teru - *Ler*

Dagens Middag! [2009-06-23]


Idag avnjöt jag denna härliga middag bestående av pasta med oxfilé och champinjoner i en gräddig sås tillsammans med min nära vän Anna. *Det var jättemysigt Anna! Thanks~* Vi åt på uteserveringen Lilla Torget tillhörande restaurang Thai Silk Palace nu när det härliga sommarvädret har kommit som en bölja över oss. Riktigt härligt!

//Teru

Sommaren Är Min!

Och nu så vill jag sjunga att sommaren är skön,
och träden är så fina och marken är så grön,
och blommorna är vackra och höet luktar gott,
och solen är så solig och vattnet är så vått,
och lilla fågeln flyger i boet ut och in,
och därför vill jag sjunga att sommaren är min.

Och jag vill också sjunga att fjärilar är bra,
och alla söta myggor, dem vill jag också ha,
och jag är brun om bena precis som det ska va,
och därför vill jag sjunga att bruna ben är bra.
Och jag har nya fräknar och prickigt sommarskinn,
och därför vill jag sjunga att sommaren är min.
//Teru
- därför vill jag sjunga att bruna ben är bra~

TeruTeruBozu

Tiden tickar sakta iväg. Mina två klockors tickande går i canon.
Ekot av mina egna tankar. Allt känns lite overkligt.
Riktigt svårt är det ibland. Går inte att somna.
Undrar om det är någon därute som inte kan somna som jag?

Tankspridd. Men ändå inte.
Ensam. Hör hur fåglarna kvittrar utanför fönstret.
Rolig komediserie på tv. Eller den ska föreställa rolig.
Undrar när jag kommer vakna när jag äntligen somnar sen?

Borde finna tillbaka till min rutin. Det är många borden här i livet dock.
Orsaken till varför jag inte kan somna? Hemligt.
ZzZzZz... Gick inte...
Ursäkta min brist på fantasi.


//TeruTeruBozu - God Morgon Mina Vänner!


Preferences

Öppnar dörren. Det doftar ris. Mitt hem doftar verkligen ris, även om jag inte äter ris så ofta eller har varit hemma på ett bra tag. En äkta chinese home I guess? (Undrar om svenskars hem doftar potatis?)
     Jag gillar när ett hem doftar mat. Det är välkomnande och på något sätt varmt. Mysigt. Man får fram en illusion utav en moder som hjärtligt lagar mat åt sina glada barn. Egentligen kan det vara en farsa också, men eftersom min pappa aldrig varit en höjdare på att laga mat är det inte den första bilden som dyker upp. Min mamma dock, är en utmärkt kock!  
 
Möts utav att min fjäril har dött. Den ligger på golvet fallen och ensam. Lite sorgset. Kanske sätter upp den på väggen imorgon? Få se hur det blir, kommer nog sannolikt inte bli av.

Ännu en sömnlös natt. Igår somnade jag vid fyra på morgonen. Hann med en past midnight snack. Det var gott. Macka tillsammans med en kopp varm choklad... Mmm.
     Jag har märkt när jag granskar min blogg att jag faktiskt har en massa sömnlösa nätter. Det liksom verkar mer vara normen än det motsatta. Kanske bara acceptera det och köra på? Men hade tänkt mig att börja jogga på morgona. Jag älskar morgondaggen och hur ljuset är när solen strålar lite blygsamt. Fast vem försöker jag lura? Alltså inte det med morgondaggen och solen, utan det med joggandet. Jag säger det årligen. Varje sommar. Men det blir aldrig av. Fast tankar och drömmar är väl som mest charmiga när de är orealistiska? Eller vad säger ni? :)

//Teru  


Mäktigt

Respekt. En person som (nästan) alla respekterar är nog oförnekligen den som sover. Man vågar inte tända lampan, trots att man rör sig fram som nästintill blind. Man smyger sig fram och vågar inte ge ifrån sig ett enda knyst. Andningen känns alldeles för tungt. Minsta lilla oljud man råkar frammana låter som om man råkat släppa en bomb som kunde dödat allt och alla. Sedan om den som sover reagerar med skrik i form av högljutt gnäll, ryggar vi tillbaka för rädslan av att bli helt paralyserade av den stundande förskräckelsen. Den som sover har på något sätt ett oförklarligt rätt att sova, och de som inte sover får passa sig och slänga sig i väggen för att hålla sig undan.

Sömn är verkligen något mäktigt...riktigt mäktigt...

//Teru...zZzz

Hund som Hund?

Jag har velat ha en hund ett tag nu. Men som jag själv och många runt omkring mig vet, är jag en ytterst slarvig person. Slarvig kanske inte ens räcker, oansvarig kanske vore mer passande. Jag kan kommunicera med barn, men jag vet inte om jag har det som krävs för en vovve. I don't know if I got IT. The gift! Även kallad för tålamod och pengar. (Inte för att ett barn inte kräver dessa två, men ni fattar...)

Ja, så i mitt dagdrömmande om en hund hamnade jag på leksaksavdelningen i Åhlens. Där såg jag till min förskräckelse en hemsk hemsk hund till kramdjur! Se för er själva liksom!


Ja, vad behöver jag säga? Hunden kanske inte var hemsk, inte min favoritsort dock. Fast inte det som är problemet. Utan leksakstillverkarna ter sig ut att lära dagens barn att plåga sina djur a là Paris Hilton. Jag kan riktigt se det tvugna leendet i hundens min, om det ens är ett leende. Usch Usch Usch! Lite längre bort från denna tragiska leksak bland de andra hyllorna hittade jag hundar mer i min smak. Gullig va?! ^______^//Teru - kunde eventuellt bara bli tillsammans med en som äger en hund, så är problemet löst?

Dagens Middag! [2009-06-18]

Efter flera dagars curry kom en av mina andra favoriter! Nämligen detta!


Detta är nudlar gjord av vatten och något slags mjöl. Den har olika benämningar, såsom "worm worm nodle" (fast på kantonesiska) eller "musnudlar" (också på kantonesiska. Jag vet inte riktigt anledningen till detta namn, jag fick bara höra det förr). Namnen kanske låter jätteäckliga, men det innehåller inget av de ingredienserna kan jag lova! Man äter det tillsammans med soppa tillagad med kyckling samt fläskben. Man kan ha lite diverse sallat till - beroende vad man tycker om - toppat med rostat lök. *Mums*

//Teru

Dagens Middag! [Exakt datum bortglömt, men jag åt det i hela 3 dar i alla fall]

Efter att ha arbetat i en indisk restaurang har jag gradvis utvecklat ett inre hat för curry. Även om jag av flertalet av mina vänner blir kallad för Curry hindrade det mig inte att ogilla denna maträtt. Ogilla är ett väldigt svagt ord i detta sammanhang. Så glad som jag var att återvända till mina föräldrar för en längre visit, blir jag mottagen av en stor gryta av Curry. Härligt!

Jag kan i alla fall trösta mig själv med att mammas curry inte liknar restaurangens. Så här har ni, min mammas curry!
//Teru

Lögner, Tårar, Bråk och mera Tårar...

De närmaste dagarna har min omgivning bestått av lögner, tårar, frågor, hämd, skrik, bråk, missförstånd och mera tårar. En hel jädra drama. Det jag pratar om är såklart en såpa som jag har följt i ett enda maraton. Jag och min säng har blivit ett tillsammans med min laptop. På några dagars tid har jag nog slukat ett trettiotal episoder om inte mer av denna sopan. Mycket vackra människor, med inte lika vackra problem. Denna sopan blev lite lång i slutet, men hela serien bjöd på många överraskningar. Man kunde aldrig vara säker på vem som låg bakom de olika hemskheterna (för de kommer med löpande band ska ni veta - trouble never comes alone) Alla var mer eller mindre psyk i den serien! Den röda tråden genom denna sopa var en hel massa egon och deras girighet, som sedan leder till misstankar till höger och vänster. Typ något i den stilen...

En bra serie på 82 episoder när ens vardag är lite grått. Men hellre grått än massa drama i och för sig. ^__^//Teru - reckomenderar denna serie (Gem of Life) till de tålmodiga som vill se lite psyko people ^^

Ms PacMan

Denna video såg jag inne på Nedas blogg! Helt underbar alltså! Borde ses med musiken på. ^^
Titta och njut~//Teru - blev så beroende att hon tänker kanske spela PacMan sen


Icetea


Det här är min delvis hemmagjorda iste. Gjord av fruktte blandat med honung och is till. Inte så lyckat tyvärr, få lägga till lite mer smaktillsatser i form av ton av socker nästa gång. Men inte desto mindre en fröjd för ögat! Jag är svag för vackra ting...

Ska fortsätta smutta på  den samtidigt som jag glor på serier. (:

Ciao så länge~

//Teru - the shallow one.

Konsten att kunna mobba sig själv...

Det har varit brottom. Det har varit stress. Det har blivit planer som gick åt helvete. Men till slut, till slut så ordnade det sig. Så har min dag varit och kanske ska man tänka så med allt i livet? Hur det än går, så ordnar det sig till slut?


Det blev äppelpaj med mina flickor. Jag har gjort den själv, ser inte så god ut kanske? Det var den inte heller säger vi, så slipper jag göra den fler gånger.
     Därefter så gav jag dem den mystiska saken jag köpte för några dar sen. Eller mystiska sakerna blir det nog, eftersom det var flera.Tadaaa~ Fina va?! En till varje av mina flickor. ^^

Aina fick den oranga, jag den gula, Anna den blåa och Carrie fick självklart den rosa! När de fick dem så märkte de att det stod beskrivning på etiketten. Det löd såsom följande:

Ainas - Peach Bud (Mm peach bud som den söta vän som hon är!)
Annas - Blue Angel (Mm vacker som the blue sky och en riktig ängel är hon!)
Carries - Pink Lady (Mm my lovely pinkish lady, riktigt underbar är hon)
Min - Yellow.......... DET STOD INGET MER ÄN YELLOW!! (Jag känner mig mobbad... riktigt mobbad. Och det var jag som köpte dem och lyckades ändå välja den enda som inte hade en härlig beskrivning!)

Usch Usch Usch! Efter denna tragiska händelse så är det bara att bita ihop och sucka att jag missade min mammas härliga mat eftersom det var problem med tåg. Fast det ordnade sig till slut med en god pizzastund med my girls~

//Teru - what would I be without you girls? (:

En sömnlös TeruTeruBozus bekännelser...

Jag kan inte somna. Eller jag har inte valt att lägga mig än. Känner mig inte alls sömnig. Sitter mest här på min mjuka säng, lutad mot min hårda vägg och pendlar mellan tystnad och musik. Jag saknar mitt svarta hår. Kanske borde färga tillbaka? Men jag är ju så fiiiiin i mitt röda hår! Om jag fråga Jenny så skulle hon bara säga att jag borde klippa hela skiten. Hon vill att jag ska ha en sådan bobbig frisyr aka Keri Hilson.

Mina fem veckors ständiga övning på att lägga mig tidigt har gått i spillo på en enda veckas naturlig protest. Jag finner mig själv vakna under förmiddagen för att sedan dega ända till eftermiddan i en form av medvetslöshet som bara äkta sömnälskare som jag kan förstå. Och Carrie förstår förstås. Hon beskrev mitt sovbeteende så in i detalj idag som om hon hade en kamera monterad i min lägenhet utan att jag visste. Eller så umgås vi bara alltför mycket. Jag tippar på det första.

Jag och Carrie har en härlig personkemi. Kan bero på att jag har kännt henne i hela mitt liv. Kom att tänka på det med personkemi. Att det kan finnas personer som man bara klickar med och tycker riktigt mycket bra om, även om man inte känner personen så väl. Så finns det de som man bara "YUCK!"... okej, kanske inte "YUCK!" mer i form av "YIIIIIIIIIII~" Hahaha nä jag bara skojar. Men det med personkemi är häftigt, riktigt häftigt... och nej jag har inte druckit, bara extremt uttråkad.

Nej, nu ska jag väl ta mig en dejt med John Blund! Ska charma honom med mina snarkningar och dreglande... han kommer älska mig! 

//Teru


Okej... Enligt Google så är detta John Blund. Han ser mycket yngre ut än jag hade förväntat mig. Ser mest ut som en pojke med dit klistrad skägg. Får nog ta och överväga det här med om jag borde koppla på min härliga charm!

Natti Natti!

♪♫♫♪ I'm cleaning in the rain... I'm cleaning in the rain... ♪♫♪

Hihihiihii jag känner mig duktig! Jag har diskat, damsugit, moppat, tvättat toan, rensat gammalt smink och är inte alls trött! Jag är GRYM alltså! Hahahahahaha...
     Under hela denna process har det regnat non stop ute! Det är underbart att städa och har fönstrena öppna och låta ljudet av regn smyga in (samtidigt som det effektivt tvättar mina fönster).

Nu är det dags att slappna av med lite juice, snacks och njuta av two and a half men. Härligt!


//Teru ^^

Sommarlov!

Efter ett långt kämpande blev jag idag klar med mitt pedagogiska ställningstagande och kunde påbörja ett välförtjänt sommarlov! Men början av sommarlovet bjöd på regn. Inget illa med det, då jag tycker om regn! Men det var inte lika kul när jag var ute i stan och det plötsligt började ösa ner och jag inte hade mitt paraply till hands. Det var inte lika roligt. Fast om man ser det från det ljusa sidan, gav det mig en anledning att köpa mig ett nytt paraply! Mohahahahahaa...


Fint paraply va? Jag tycker om den, men den slår nog aldrig min trademark genomskinliga parapara! ^___^
     Därefter köpte jag en massa andra grejer. Några av de sakerna jag köpte är hemligt just nu, men som jag så småningom kommer att visa er hehehehe... Men jag köpte dessa godingarna! Visst är de supersöta?! ^___^


Det är krukor! Man ska sätta in växter i deras huvuden, så blir det som hår sen! Men tyvärr har jag inte hittat passande växter ännu. Förutom växter kan man nog lägga annat i om man vill. Godis kanske vore ett bra alternativ?! Hmmm...


Därefter avslutades kvällen med mys tillsammans med Gerda. Det var ett tag sen vi satt och bara pratade. Mycket, mycket trevligt sällskap med snacks, kakor och tända värmeljus. Jag önskar att hon alltid kunde vara min granne. *Suck*
   
Men, men... Nu är det nog dags att sova efter en sista kaka! Godnatt på er! (:

Puss & Kram

//Teru

Too good to be true?

Förälskad. Jag har bara varit förälskad en gång i hela mitt unga liv. Känslan av att älska någon annan och sedan få den känslan besvarad är något så underbart som inte går att beskriva. Inte någon beskrivning som gör den rättvisa i alla fall. Jag kom på att tänka häromveckan och undrade vad som fick honom att älska mig? Vad är det som egentligen gör att en person faller för en annan? Kan det vara slumpen?

Jag tror att jag under den tid vi var tillsammans aldrig riktigt förstod varför han tyckte om mig. Av alla personer så valde han mig? Jag förstår det ännu inte idag. Människan fick mig att känna mig så speciell, att sedan efter att ha blivit så generöst överöst med kärlek tappade jag balansen när den så helt plötsligt rycktes iväg. Jag tappade fokus och visste inte längre vart jag var på väg.

Även om jag var i ett ständigt lyckorus när jag var tillsammans med honom, fanns det stunder då jag inte kunde vara helt lycklig. Jag vet inte om det var mitt hjärta eller mitt psyke som gjorde det. Kanske en kombination av de båda? Känslan av att man kan inte vara helt lycklig för att man är rädd att förlora det...

Jag tror att jag har väntat, längtat och trott på kärleken så länge. Att när jag äntligen fick det, blev jag så överväldigad och kunde aldrig riktigt tro att jag var värd denna lycka. Och kanske var jag inte det?

 //Teru – hela detta inlägg gör mig bara ledsen


Deppighetens alla steg... (har ingen aning om det finns något som heter deppighet)

Jag känner mig på något sätt olustig och deppig...Vänder mig till Jenny... och hon säger: "Berätta, jag kanske kan hjälpa?" ... Hon lyssnar till en början...Men sedan kom hon på något roligare att göra och lämnar mig ensam......... i choktillstånd och helt stum i bakgrunden.Så vad ska jag ta mig till nu?!?... Kanske tröstäta lite? Det brukar ju lösa problem...! *Host Host*Efter mat är det bara en sak som återstår!Hoppas att drömmarna skänker ro... zZzzZzz (:

//Teru - tycker egentligen inte ens om katter

Plugg

Imorse vaknade jag ytterst motvilligt. Jag kunde inte somna under natten och vred och vände mig. Sista gången jag tittade på klockan var den redan tre på morgonen. Men till sist så somnade jag för att sedan väckas av Jennys sms klockan åtta. Vi hade bestämt oss för att plugga tillsammans i skolan.

Efter en hel dag i skolan från nio till fem har jag lyckats krysta ut två sidor av vettigt ordbajsande. Att bara leta upp alla böcker som vi skulle referera till tog oss en timme! Där satt jag och bläddrade bland alla tråkiga böcker, lika fula utanpå som inuti. Jag skrev till det stadiet att jag inte längre visste vad jag själv skrev om. Jag fann mig själv använda fina ord i form av "samhörighet", "respektive", "eftertraktar", "prioritet", "tillmötesgå", "kommunikation"...

Och det tragiska är att jag inte ens kommit till hälften! Usch! Usch! Usch! Nu är det nog dags att börja skriva igen! Wish me luck! >__<//Teru


Lycka Är...

LYCKA ÄR:

* Att ta på sig sina mjukisbyxor efter att de har hängt på elementen. *Oh så gött!*
* Mammas hemlagade mat!
* Att umgås med goda vänner och prata om viktiga och mindre viktiga saker.
* Att komma hem efter en lång meningsfull arbetsdag hos barnen.  ^___^
* Att få ett oväntat telefonsamtal av en gammal vän. ♥
* Att få stanna kvar i sängen när det bara öser ner regn ute! *I LOVE*
* Att ha vänner som ler glatt mot mig redan från flera meters avstånd när de ser mig!
* Att se en chickflick och skratta eller gråta, beroende på vad man känner för.
* Att shoppa med en perfect shoppingfriend! *Jenny when are we going shopping again?*
* Att slippa diska.
* Att dofta gott! *Gärna kokos eller vanilj!*
* Att skratta tillsammans med någon så att man nästan tappar andan! *Så underbaaaart*
* Att ha personer runt sig som bjuder på sin tid att ens lyssna.
* Att få presenter!
* Att ge presenter!
* Att kunna känna sig nöjd!
* Att ta en kopp varmt te med danish cookies!
* Att känna sig omtyckt.
* Att tycka om sig själv.
* Smaskig efterrätt!
* Familj och Vänner!
* Musik.
* Att kunna eller ha kunnat prata med någon över msn mitt i natten, bara för att lära känna varandra bättre.
* Mys med tända ljus. ♥
* Att ha toapapper.
* Att sjunga!
* Att Kramas!

Lycka är att ha er läsare som är intresserade av mitt skrivande! Tack för alla kommentarer och fortsätt gärna!

//Teru - *Ler* och säger G'Night


Pingu som ni aldrig sett den förr!

Igår tog jag upp om en av mina barndomsfavoriter gällande tecknat. Idag så fick jag se en av Carries favoriter som visar på varför hon idag mobbar den oskyldiga mig, med tanke på vad hon fick för influenser från hennes favorit till tecknat film. Jag går inte vidare in på ämnet, då vi i vårt söknade av gammalt hederligt tecknat på tuben fann detta! Helt hysteriskt och inte konstigt att den är så underbar och älskad av barn! Den speglar ju mycket av hur samhället verkligen är. Jag säger bara, titta och njut!//Teru

Knytkalas!

Idag firades nationaldan hemma hos Lena genom knytkalas! (Egentligen hade inte ett skit med nationaldagen att göra, det var redan planerat att vi skulle ha knytkalas idag) Det var inte som sådan klassisk knytkalas man hade i skolan när man var runt tio, utan det bestod av plockmat i alla dess former! Vi hade hand om varsin rätt, så det blev rätt mycket till slut. Det som serverades var bl.a. chilimarinerade kycklingsspett, räkcocktails, fruktsallad i vaniljyougurt (gjord av mig), piroger, humersoppa mm. ^^
     Det var riktigt roligt att alla hade bidragit med något och det syntes att alla hade lagt ner jobb på sin egen lilla rätt! Det är skoj att man har tillfällen som sådana. ^___^

 
 
 
 


//Teru- känner sig mätt och belåten!


Cartoon is the shit!


Jag scrollade lite på www.tv.nu och fann att de inte längre visar tecknat på morgona! Skandal! Hur kan man inte visa tecknat på morgonen? Både tv3 och kanal5 har inte det! Istället visar de komediserier och något som heter Biggest Loser på 5:an?! Vad är det för skit? Handlar om träning, dieter och viktminskning?! Hur intressant kan det bli!?
     Stackars barn som inte kan engelska eller läsa, då kan de inte njuta av komediserierna samtidigt som de få färre tecknat att välja mellan. Som tur är har tv4 kvar sina barnprogram! Däribland en av mina barndomsfavoriter Postis Per! (Läste fel först och trodde det stod Potatis Per) Första gången jag fick se den gick jag i femman eller något, den hette då Postman Pat och skulle bidra till vår engelskaundervisning. Ja, vad ska man säga? I got an excellent english today! Vet inte riktigt om jag kan säga att det är Pat's förtjänst... vi säger det! Postman Pat and his black and white cat! ^_____^
     Så himla coolt att jag nästan känner mig tvungen att gå och lägga mig nu, för att vakna tidigt imorgon och se den om typ fyra timmar? O.O
     Var lite hungrig och tog mig en past midnight snack! Hehehehe...

Natti Natti igen!

//Teru - Hihihi potatis Per...

Tristess

Jag sitter här och har tråkigt och vill inte riktigt sova. Så istället trackar jag min väns lillebror Jonas över msn mohahahaha...
Han är inte bra på att underhålla mig dock. *Suck*

Idag vaknade jag med en positiv överraskning. Det höll på att regna och jag ville inte riktigt stiga upp. Ville bara stanna kvar i sängen under täcket och ha det varmt och mysigt med mitt lamm. Men jag gjorde det till sist och öppnade mina stora fönster. ^_______^
     Förutom att det liksom är mysigt och vädrande, är det också ett utmärkt sätt att tvätta sina fönster på! Jag reckomenderar det varmt till alla lata människor där ute som jag! *Thumbs up!*

Oh! Jag har glömt min tvätt i tvättstugan kom jag på nu! *Går iväg och hämtar* .... Det var lika mysigt som det lät, mitt i natten liksom. 

Nej, nu känner jag att jag faktiskt inte har något vettigt att skriva. Inte för att det tidigare var värst bra heller. Så är det när man har tråkigt.
     Dags att fara till drömmarnas rike. Undrar om jag kommer träffa någon vacker prins? Eller kanske dyker det upp mat? Eller båda tillsammans? Att prinsen kommer med mat? O.O
     Så länge jag slipper de tjatande, irriterande moment som får mig att skrika igen! *Ger min frys en dödande blick*

Hoppas att ni sover gott sen och ni som redan sover att ni drömmer sött!

//Teru

It's all about shooooes ♥

My Black Collection!        

        

My High Heels Collection (Inte alla är lika höga dock)My Converse Collection! (Har inte dem så ofta längre, är för lat)

All my shoes! (förutom mina stövlar)//Teru

Food inspired by a dead guy...

När jag var hemma senast så skickade mamma med sig lite käk. Det är något som hon gör årligen, som kineserna gör för att hedra en intelligent man från gamla tidens Kina. Hmmm... jag läste om gubben på kinesiska som andraspråk när jag var yngre, men jag mindes inte riktigt hur det var kopplat med denna maträtt. Kom bara ihåg att han dränkte sig för att bevisa kejsaren att han menade allvar... eller något sådant.

I alla fall, gott är det! Den är gjord av gröna bönor, innehållande gula bönor med fläsk och lite annat. (Innehållet kan variera, beroende på vem som gör den). Alltsammans lindas in i någon form av blad som man först lägger i blöt, för att sedan antingen ångkokas eller stekas innan förtäring. Vissa doppar den i soja och andra äter den med socker. Vi i vår familj är mer av den sistnämnda.


Så här ser den ut! Alla snören för att hålla ihop allt.

Klar för att äta! Gott Gott! Hihihihihihi...

//Teru

Orgasm & Sex on the BeachKom hem från utekväll med mina tjejer en stund sen. Musiken var inte den bästa tyvärr. Vi beställde oss varsin drink när vi väl kom fram, fast stället borde stämmas! Deras drinkar smakar inget! Känns som man dricker saft! Jag låter förmodligen som en alkoholist nu, men har man payat för en drink så får den ändå kännas lite som Cälu sa.
     Men, men... Jag tror jag har tröttnat på festandet. Det känns inte längre lika roligt som i början. Fortfarande jättehärligt att umgås med flickorna dock! Vi får nog skapa oss nya aktiviteter Hihihihihihi ^____^

Imorgon kommer mina släktingar förbi, så vi ska kanske äta sushi tillsammans! *Yeah*

Vi hörs och godnatt så länge!

PussPuss~

//Teru ^^

Dagens Middag! [2009-06-04]

Dagens middag gick under grönt tema! Helt omedvetet, men ändå! Det bestod av squash wokad med fläskfilé samt soppa tillagad av sallat och lite kött. Grönt och skönt~
//Teru

Kokos & Sömn

Jag vaknade vid ett idag. Tog en härlig lång dusch och tog hand om mig själv med både ansiktsskrubb och bodybutter. Bodybuttern doftar så gott! Hela jag doftar som kokos! Hihihiihihi ^^
     Eftersom jag vaknade så sent, blev frukosten också sen. Och vad händer med Teru efter mat? Jo hon blir sömnig. Så bara några timmar efter mitt vaknande, vill jag sova igen. T_T
     Nu när jag tittar ut mot himmelen är den full av hotande mörkblåa/gråa moln. Jag hoppas på att det bara kommer öppna sig och vräka ner och bara bjuda in mot härlig sömn under tjockt täcke med vidöppna fönster! Mmm~ Så underbart!

Men nej! Nu ska jag drömma vidare i ett sovande tillstånd! See You!

//Teru


En snabbis

Ska nu gå och sova. Har haft en nice och produktiv dag. Hoppas jag inte får irriterande drömmar i natt. De senaste nätterna har jag vaknat av att jag själv skrikit. Som igår drömde jag om att det var två okända tjejer - som också tydligen var mina klasskamrater i drömmen - som bara tjatade och tjatade vid mina öron. När jag sedan inte orkade mer och skrek ut (och därmed vaknade lite lätt), förstod jag att det irriterande tjattret egentligen kom från min kyl/frys som utsöndrar en outhärdlig massa oväsen. Jag kände mig lite dum då, men mest irriterad. Fast i drömmens värld är ju allt tillåtet.

Oj, nu börjar Ally McBeal! Jag har inte varit uppe så här sent på länge...

Härmed säger jag God Natt till er alla glada och mindre glada!

Puss & Kram skumbanan~

//Teru

FABULOUS!

Just nu. Just denna stund! Känner jag att jag är FABULOUS! Att jag inte insett det tidigare? Liksom just nu älskar jag mig själv! (Mer än vad jag vanligen redan gör) Gud så bra! Det liksom bara flyter på!

Jag vill skratta högt och ge mig själv en guldstjärna! Men nu när jag tänker efter... vad är det som hindrar mig? Mohahahahaha...

God I am proud of myself! xDDDDDDD

//Teru - letar efter en guldstjärna hon kan sätta på sitt huvud...

Kiss the Rain...//Teru

Hidden Wounds


Ibland kan det komma som ett slag i ansiktet som nu. Och man känner igen den välkända smärtan. Man duckar och man gömmer sig men den får tag i en ändå. Man kämpar emot, men smärtan kryper sig mot hjärtat och man påminns om alla plågsamma minnen. Trots alla säkerhetsåtgärder, alla plåstren, alla bandage så spricker såret upp igen. Det är där och gör ingen nytta och man bara påminns om något man trodde man för längesen hade förlikat sig med. Något som man har lärt sig att ignorera, att vänja sig vid. För att med jämna mellanrum när man äntligen vågar slappna av för att återigen komma med fulla slag för att göra skada igen...

Många gånger har jag trott att jag var redo att förlåta, innan jag i sista sekund inser hur djupt jag har förträngt sorgen inom mig. Stunder då modet ville agera, för att sedan retirera för att ledsnaden skriker ut varningssignlarer och säger till mig att fly. Innan man blir förkrossad igen. Tillsammans med besvikelsen som uppmuntrar detta genom att påminna om att mod inte lönat sig tidigare. Frustrationen försvann för längesen och lämnade kvar en enda stor förvirring.

//Teru - går och lägger sig nu och inser att det finns folk som har mycket värre problem än det här! Usch!

♪♫♪ A Two Way Song ♪♫♪

Under min vfu lärde barnen och kollegorna mig en sång. Den är jättesöt och går såhär:

En svan, en gran, en tulipan, en gul banan med marsipan
En pil, en sil, en krokodil, en lila bil som byter fil~

Och det roliga med denna sång är att man kan sjunga den baklänges!

En lila bil som byter fil, en krokodil, en sil, en pil
En gul banan med marsipan, en tulipan, en gran, en svan~

Jättecoolt! Kanske inte så colt när ni inte hör melodin och vet absolut inte hur man ska sjunga den. Ja, ni som känner mig kan ju be mig sjunga den när ni träffar mig. Bara så ni vet.

Suck~ Jag saknar barnen något otroligt!


Jag med ett barn - mäter hur långt hon har kvar tills hon får så stor fot som jag ^^


//Teru - en tulipan... en marsipan...lalala sjunger för fullt

Morgonkvistens positiva överraskning

Vfu:ns tidiga morgon har format en rutin hos mig. Efter en tid har jag ännu inte slutat att vakna tidigt. Så där i min säng låg jag imorse och degade när jag plötsligt fick ett sms kl 07.37. Säkert reklam tänkte jag. Men förvånandsvärt var det från min kära vän Johnny! Sms:et löd kort och gott:

Grattis :)

Jag låg där i min halvdvala och undrade vad jag har åstadkommit som han har fått nys om som inte ens självaste jag själv vet? Där tänkte jag och tänkte... Han måste ju har fattat att jag har tagit körkort nu, såsom han retade mig senast... (värsta mobbade mig att han hunnit med två körkort innan jag tagit mitt första) Hmm Hmm... jag tänkte så mycket som min nyvaknade huvud förmådde. SÅ kom jag på det! Han har varit så gullig och grattat mig på min födelsedag! ^____^

Så himla söt!
Då han är den första som grattat mig i år, eftersom han har fuskat med en hel månads försprång. Hehehe, men real sweet. Uppskattar gesten i alla fall! ^^ 

Härliga vänner man har!

//Teru ^^


RSS 2.0