Utmaningar och omatchande sockar....

Det är förbannat kallt i min lägenhet under vintrarna. De har varit kallt alla de tre vintrarna jag har bott här. Varje år bäddar jag ner mig själv med täcken och filt, efter att jag har lindat in mig till en bulle utav kläder. Att stiga upp på morgona är som en kamp mot all vett inom det mänskliga intellektet.

När jag tog på mig lager och lager utav kläder (känner hur jag svettas lite nu...) insåg jag en sak. Jag har aldrig omatchande sockar. Det är en tvångssyndrom jag har, jag måste har matchande sockar. Om den ena sockan är sönder, så kastar jag den som är hel. Det säger nog en del om mig som person. Undrar hur det skulle vara att utmana sig själv? Att har omatchade sockar? Fult skulle det vara för det första...

Så... jag har varit oaktiv i bloggen på väldigt länge, dels för att jag inte vill eller orkat blogga och att jag har annat för mig. Livet har erbjudit andra chanser och utmaningar som jag tar mig an med glädje.

Så i vinternattens kyla hoppas jag att ni som jag hittar det ni söker efter och bemöter det med öppna armar och glädje! Ni som redan hittat - Good for you!

Liksom titta var fel det är - obs inte mina ben, jag har inte så håriga ben som värmer.

´//Teru - den dansande bullen

Kommentarer
Postat av: JENNY HSU ♥

love!

2009-12-23 @ 19:17:08
URL: http://yannii.blogg.se/
Postat av: Cälu~

agree! jag slänger också hela paret när bara den ena har gått sönder. :P

2009-12-25 @ 19:46:29
Postat av: Terus svar till Cälu~

That is the right and only way! *Nod Nod*

2009-12-27 @ 23:53:37
URL: http://teru.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej Gumman, kul att du börjat blogga i gen.

Du får nog skaffa dig en värmefilt, den är helt underbartKram Maria

2009-12-29 @ 21:20:25
URL: http://helgessons.blogg.se/
Postat av: JENNY HSU ♥

TERUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! Du, jag saknar dina blogginlägg! Även om jag inte kommenterade alla så läste jag vartenda ett! MISS YOU!!!!! :'(Men du, när jag får min nya dator - vilket jag hoppas är snart - ska jag göra en helt ny design till dig! En som är inspirerande för nytt liv och nya kapitel.. vad säger du om det? Hoppas att du läser här, vet ju inte ens om du är inne nu när du har tagit din "bloggpaus" ??Och förresten, tack för din kommentar hihihi. Puss på dig!

2010-02-07 @ 23:14:21
URL: http://yannii.blogg.se/
Postat av: JENNY HSU ♥

Eh.. vet att du har lagt ner din blogg, men det känns mest naturligt att svara här....Tack så mkt för dina fina kommentarer! :D Alltid lika roligt... Vad menar du att du ska prova? Ska du göra dom naglarna?? :D Om ja, så får du visa mig!!!!! ^_^HAHA.. kom hit så ska jag göra såna mackor till dig.. hahaha sweetie. Tack för alla dina komplimanger och söta ord! Saknar dig såååååååååå!!!

2010-03-18 @ 13:00:42
URL: http://yannii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0