Preferences

Öppnar dörren. Det doftar ris. Mitt hem doftar verkligen ris, även om jag inte äter ris så ofta eller har varit hemma på ett bra tag. En äkta chinese home I guess? (Undrar om svenskars hem doftar potatis?)
     Jag gillar när ett hem doftar mat. Det är välkomnande och på något sätt varmt. Mysigt. Man får fram en illusion utav en moder som hjärtligt lagar mat åt sina glada barn. Egentligen kan det vara en farsa också, men eftersom min pappa aldrig varit en höjdare på att laga mat är det inte den första bilden som dyker upp. Min mamma dock, är en utmärkt kock!  
 
Möts utav att min fjäril har dött. Den ligger på golvet fallen och ensam. Lite sorgset. Kanske sätter upp den på väggen imorgon? Få se hur det blir, kommer nog sannolikt inte bli av.

Ännu en sömnlös natt. Igår somnade jag vid fyra på morgonen. Hann med en past midnight snack. Det var gott. Macka tillsammans med en kopp varm choklad... Mmm.
     Jag har märkt när jag granskar min blogg att jag faktiskt har en massa sömnlösa nätter. Det liksom verkar mer vara normen än det motsatta. Kanske bara acceptera det och köra på? Men hade tänkt mig att börja jogga på morgona. Jag älskar morgondaggen och hur ljuset är när solen strålar lite blygsamt. Fast vem försöker jag lura? Alltså inte det med morgondaggen och solen, utan det med joggandet. Jag säger det årligen. Varje sommar. Men det blir aldrig av. Fast tankar och drömmar är väl som mest charmiga när de är orealistiska? Eller vad säger ni? :)

//Teru  


Kommentarer
Postat av: Siu

ja vem försöker du lura? du är en utav de lataste människorna jag känner =P förutom när du går på dina pass så har jag inte hört att du velat springa eller något =P

2009-06-23 @ 11:12:09
Postat av: Iris

Åh, jag brukar alltid känna doften av mat när jag går upp för trapporna hem.. sen när jag stiger in genom vår dörr så doftar det sopor.... >_< eller någon annan doft som är obeskrivlig, men den doftar inte gott i alla fall..

2009-06-23 @ 11:45:03
Postat av: Terus svar Siu

Hahahhaa en utav de lataste? :P

Vad för flitiga människor känner du egentligen? :P

2009-06-23 @ 12:48:37
URL: http://teru.blogg.se/
Postat av: Terus svar Iris

Hahahaha det var ju synd! Ibland är det så tyvärr

2009-06-23 @ 12:49:19
URL: http://teru.blogg.se/
Postat av: Iris

Ibland..? >_< alltiiid..!

2009-06-23 @ 14:13:57
Postat av: Terus svar Iris

Hahahahahhaa där ser man!

2009-06-23 @ 17:49:23
URL: http://teru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0